MAKE UP

Izdvojili smo nove make up favorite koji su kao stvoreni za savršeni, blagdanski 'look'!

Catrice meets The Nutcracker:  Nova limitirana kolekcija Magic Christmas Story 
Što najviše volimo u božićnoj sezoni? Čarobne bajke koje nas vraćaju u prošlost i očaravaju svojom pričom. Kao "Orašar" sa svojim čarobnim svjetovima i jedinstvenim likovima, kao što su Majka Ginger i Vila Šećerne Šljive. Nova Limitirana kolekcija  „Magic Christmas Story“by Catrice inspirirana je ovom božićnom bajkom i odvest će vas u očaravajući svijet pun blagdanskih lookova. Mali savjet: Nove X-Mas ljepotice u jedinstvenom dizajnu Orašara izvrsni su darovi za vaše najbolje prijateljice!

 

Paleta sjenila za oči 
 
Sve što vam treba nalazi se unutra: devet zimskih sjenila s različitim efektima u crvenim, plavim i ljubičastim nijansama svjetlucaju božićnim vibracijama i stvaraju dugotrajne, svečane izglede očiju. Visokokvalitetno pakiranje Catrice Magic Christmas Story palete sjenila blista u svjetlucavoj zlatnoj boji s 3D dizajnom Orašara i integriranim ogledalom.
NMPC 10,50 €*  // C01 The Nutcracker

Cheeklighter 
 
Vesele uspomene: Catrice Magic Christmas Story Cheeklighter s nježnim svjetlucavim efektom osigurava sjajan efekt na vašem licu. Tekuća tekstura koja se može nadograditi i miješati lako se nanosi na pomoću jastučića za nanošenje
NMPC 6,30€* 

Ultra Satin ruž za usne
 
Pripremite svoje usne za blagdanske vibracije: kremaste formule Ultra Satin ruževa za usne stvaraju dugotrajan izgled sa sjajnim satenskim završetkom. Dostupni u tri zimske, visokopigmentirane nijanse, ovi ruževi za usne dodaju dašak božićnog Božića. Na vrhu: pakiranje sa svojim zlatnim izgledom Orašara i prazničnim uzorkom privlači pažnju za Božić i savršen je dar!
NMPC 5,30 €* 

Manicure Folije za nokte 
 
Počinje izgledati kao Božić: folije za manikuru noktiju prava su promjena za vašu manikuru, posebno tijekom užurbane božićne sezone. 24 folije su samoljepljive, lako se postavljaju i jednako lako skidaju. Jedinstveni Nutcracker dizajn u božićnim nijansama zasigurno će vaše nokte pretvoriti u blagdanski vrhunac!
NMPC 4,20€* 

Lak za nokte 
 
Tri Catrice Magic Christmas Story laka za nokte s neprozirnim završnim slojem u svečanoj plavoj boji s duochrome glitter efektom, jarko crvenom i zlatnom nijansom. Lakovi za nokte dolaze u božićnom dizajnu sa zlatnim čepovima inspiriranim šeširom Orašara.
NMPC 3,70 €*

Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 08.12.2023. u 12:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p