MAKE UP

Izdvojili smo odlične maskare koje potiču rast trepavica!

Serum maskare kao neizostavan dio make up rutne!

Već neko vrijeme na beauty tržištu prisutan je pomalo neobičan trend spajanja skincare i make up svijeta. Tako imamo priliku isprobavati razne proizvode čija je uloga dvojaka: pružiti ono najbolje iz oba svijeta, a u bogatom izboru raznih proizvoda, maskare ovakvog tipa pokazale su se odabirom s kojim nema greške!

Za maskare nerijetko znamo reći kako su 'nužno zlo' u našoj svakodnevnoj make up rutini zato što obožavamo efekt dugih i zavodljivih trepavica koje instantno osvježe naš izgled lica, dok s druge strane nisu toliko blagonaklone kada je njihovo održavanje u pitanju. Maskare su najčešće glavni krivci zašto se naše trepavice s vremenom toliko lome te postaju sve rjeđe, pa ih je kao takve poprilično izazovno i istaknuti. S druge strane, na tržištu je sve veći broj maskara koje su prilagodile svoje formule stavljajući tako njegu u prvi plan, a zbog kojih trepavice postaju čvršće i duže iz mjeseca u mjesec.

Riječ je zapravo o maskarama koje su odličan spoj seruma i klasične maskare, a čija je formula najčešće obogaćena nekim od dragocjenih ulja, poput ricinusovog, ali i raznim vitaminima i kolagenom, čije benefite ne moramo dodatno isticati. Što se tiče samog dojma, jednako su efektne kao i bilo koje druge maskare, pa tako otvaraju pogled i podižu trepavice čineći ih gušćima i voluminoznijim.

U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih serum maskara, a koje su se istaknule kao bestselleri na popularnoj stranici Amazon.

Peter Thomas Roth Lashes To Die For mascara, RevitaLash Cosmetics' primer and mascara

Rimmel Wonder'full Mascara, Rimmel's Lash Accelerator mascara

It Cosmetics Hello Lashes five-in-one , Maybelline Mascara Lash Sensational Luscious

Foto: Instagram, Peter Thomas, RevitaLash, Rimmel, It Cosmetics, Maybelline
Objavljeno: 07.05.2021. u 12:00
Tagovi: serumi, maskara

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p