MAKE UP

Jedini adventski kalendar koji se zaista isplati kupiti je onaj Sephorin, a otkrijte i zašto!

Kalendar u kojem se nalaze omiljeni beauty proizvodi
Iako još nismo niti zakoračili u jesen kako spada, naše misli polako preuzima božićni duh. Tako ponuda blagdanskih ukrasa u trgovinama iz dana u dan postaje sve bogatija, a ono što posebno okupira pažnju svim beauty entuzijastima su omiljeni adventski kalendari, naravno oni u kojima se umjesto tradicionalne čokolade mogu pronaći omiljeni kozmetički proizvodi!

Možda vam se čini rano za razmišljanje o Božiću i nadolazećim blagdanima, no nećemo se niti okrenuti, a već ćemo pjevušiti omiljene stihove Mariah Carey, "All I want for Christmas is you". Također, nestrpljenje oko dolaska najčarobnijeg perioda u godini dodatno su rasplamsali i omiljeni adventski beauty kalendari, a čija je ponuda iz sezone u sezonu sve bolja i luksuznija. Beauty kalendari zapravo su bolja inačica onih klasičnih, čokoladnih kalendara, a koji odbrojavanje do Božića čine nešto slađim i uzbudljivijim. Također, beauty kalendari su izvrsna prilika da obnovite svoju kolekciju omiljenih kozmetičkih proizvoda nekim novim skincare ili make up proizvodom, a koji do sada možda i niste testirali ili se već dugo nalazi na vašoj 'wish' listi.
 
Kako je ponuda beauty adventskih kalendara svake godine sve bogatija, pa i sami ne znamo koji zapravo odabrati, sa Sephora kalendarom zaista ne možete pogriješiti. Riječ je o genijalnom kalendaru u vrijednosti preko  £711, a u kojem se nalazi 34 proizvoda, od kojih se čak njih 17 nalazi u punoj veličini. U njemu je sjajan miks luksuznih brendova, kao i onih kultnih proizvoda bez kojih je svaka kozmetička torbica jednostavno nepotpuna. Kao apsolutni favoriti izdvajaju se brendovi poput Augustinus Bader, Elemis i The Ordinary, Huda Beauty, Nars itd., stoga je riječ o zaista pravoj beauty poslastici koja vrijedi baš svaku kunu!

Sephora Advent Calendar 2022

Foto: Instagram, Sephora
Objavljeno: 20.10.2022. u 11:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p