MAKE UP

Jedino rumenilo koje vam treba ove zime!

Omiljeni make up proizvod koji vraća zdravi sjaj koži!
Zimi se nerijetko suočavamo sa suhim i beživotnim izgledom kože lica, ponajviše zahvaljujući niskim temperaturama i vjetru, a zbog čega koža 'pati' od nedostatka optimalne razine hidratacije. Osim što je kožu potrebno njegovati s nešto bogatijim skincare proizvodima, nije loše imati nadohvat ruke onaj koji u tren oka može vratit njezin sjajan i zdrav izgled...

Govorimo naravno o rumenilu, koje se pored omiljenog pudera, maskare i ruža za usne smjestilo visoko na popisu omiljenih make up proizvoda. Općenito kod rumenila volimo to što licu pružaju dojam kao da koža 'puca' od zdravlja, a unazad nekoliko sezona prava zvijezda kozmetičke torbice je ono kremaste teksture. Za razliku od klasičnih rumenila u kamenu, kremasto rumenilo se puno lakše nanosi te ga savršeno mogu nanijeti i najveći make up amateri. Također, ono što osvaja je njegov prirodan izgled na koži te stapanje s tenom, a budući da najčešće dolazi u sticku, brzo i praktično ga možete nanijeti.

Omiljeni proizvod ovakvog tipa definitivno je jane iredale Glow Time Blush Stick, a koji je savršeni spoj skincare i make up svijeta. Svi proizvodi ovog poznatog brenda su na bazi minerala, a koji omogućavaju koži disanje, stoga je ovo rumenilo idealno za svaki tip kože, pa i onu sklonu iritacijama i nepravilnostima. Također, prednost ovog rumenila je i njegova multifunkcionalnost jer se može koristiti na razne načine; kao sjenilo za oči ili pak kao nježni balzam za usne. Definitivno je riječ o proizvodu kojeg se isplati imati nadohvat ruke ako imate užurbanu svakodnevicu i nemate vremena za dugo stajanje pred zrcalom!

jane iredale Glow Time Blush Stick

Foto: Instagram, jane iredale
Objavljeno: 29.12.2021. u 14:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p