MAKE UP

Jeste li znali da s jednom olovkom za oči možete našminkati gotovo pa cijelo lice?

Sjajne make up trikove nam je otkrila Ivana Bilandžija Billy

Da strogoće i pravila nema u svijetu make upa nešto je što polako usvajamo i u svojim svakodnevnim rutinama. Osim što su za dobar make up važni i kvalitetni proizvodi, jednako tako je važno u kreiranju istog biti opušten te ne slijediti slijepo pravila koja nas često znaju sputavati. Gotovo svaki make up proizvod može biti iskorišten na više različitih načina, van njegovog formalnog okvira, a što nam uvelike olakšava i ubrzava svakodnevno šminkanje, ali i kreira fantastične rezultate!

Upravo to smo naučili na nedavnom YSL masterclassu pod stručnim vodstvom Ivane Bilandžije Billy, regionalne vizažistice brenda YSL. Osim što smo imali priliku testirati same proizvode i novitete brenda, jednako tako smo naučili nekoliko brzih i zaista jednostavnih make up trikova koji olakšavaju svakodnevicu. Ono što nekako svi već znamo jest to da su neki proizvodi unutar make up torbice multifunkcionalni, pa tako ruževe za usne koristimo i kao rumenilo ili pak sjenilo, no ono što nas je iznenadilo jest korištenje olovke za oči u šminkanju gotovo pa cijelog lica: "Crushliner liner je proizvod odlične kvalitete, sjajne konzistencije i sto je naj bitnije multifunkcionalan jer je lak za uporabu i manipulaciju. Ovaj proizvod dolazi u nekoliko boja, ali zadržimo se na klasici - crnoj i smeđoj. Make up look na masterclassu je rađen u toplim tonovima, naglasak je bio na novoj i vrlo popularnoj Lash Clash smeđoj maskari, pa smo koristili smeđi crushliner kako bi iscrtali tuš, tretirali vodenu liniju donjeg kapka jer proizvod odlično funkcionira za liniju unutar očiju" - objašnjava Billy.Nadalje, ovaj proizvod se može koristiti i kao pigment za obrve i to tako da na gornjem djelu šake odlomite mali komadić te ga zagrijete na toplini kože kako bi proizvod 'omekšao'. Zatim se preciznim kosim kistom definiraju obrve - finalni rezultat je vrlo prirodan. Također, ovu olovku možete koristiti i za konturu usana te tako kreirati nešto puniji, sočniji izgled, dok se ostatak usana popunjava ružem. Efekt koji se postiže je zaista impresivan te se definitivno isplati testirati ovaj trik!

"Ono što osobno zagovaram je igra i eksperimentiranje make upom i proizvodima! Probudite kreativca u sebi!" - dodaje Billy, a mi se s njom u potpunosti slažemo!

Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 25.05.2023. u 11:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p