MAKE UP

Jeste li znali da u Zari možete kupiti set s kojim svaki dan imate drugi ruž za usne?

Set ruževa kojeg se isplati imati u svojoj kolekciji!
Kada bi zavirili u baš svaku kozmetičku torbicu, ono što bi u njoj sigurno pronašli je dobar ruž za usne. Niti jedan make up proizvodi nije toliko popularan kao ruž te ga jednako vole i strastvene zaljubljenice u make up, kao i one koje se istoga sjete samo onda kada su nešto posebnije prigode u pitanju, a razloga za to zaista je pregršt...

Ruž za usne općenito nas je osvojio time što je riječ o make up proizvodu koji zaista pristaje baš svima. Također, njegova efektnost leži u tome da s dobro odabranom nijansom vrlo lako možemo osvježiti svoje lice, istaknuti njegovu ljepotu te začiniti naš kompletni outfit i to u svega nekoliko jednostavnih poteza. Za razliku od ostalih make up proizvoda, ruž za usne vrlo lako i besprijekorno mogu nanijeti i najveći make up amateri, stoga popularnost ovog proizvoda ne iznenađuje. Nadalje, danas se na tržištu može pronaći zaista pregršt ruževa za usne, a drogerije i parfumerije nisu jedine koje kriju zanimljive proizvode.

Kao adresa na koju sve češće volimo zaviriti kada su beauty proizvodi u pitanju je Zara, a koja je svoj trag u ovoj industriji počela ostavljati sa zanimljivim kolekcijama parfema, da bi se danas govorilo o sjajnim make up kolekcijama u kojima svatko može pronaći nešto za sebe. Posebno zanimljiv je set ruževa, a koji je kreiran na DIY varijantu, pa tako svaki dan možete imati drugi ruž za usne. Točnije, ovaj set Stiletto Demi- Matte sadrži dvije boje koje su spremne za upotrebu te osam zamjenskih punjenja, pa kada potrošite jednu nijansu ili vam ona dosadi, vrlo lako ju možete zamijeniti nekom drugom. Nadalje, ovaj ruž na usnama ostavlja polu matirajući izgled koji je poprilično dugotrajan! Nijanse ruževa su također predivne, a možete birati između onih nude, preko nekoliko različitih crvenih, pa sve do nešto tamnije nijanse koja je idealna za onaj vamp look.

Ovaj zanimljiv set možete kupiti po cijeni od 300 kuna što i nije previše s obzirom na to da će sigurno dugo trajati!

Zara (300 kn)

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 22.12.2021. u 11:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p