MAKE UP

Jeste li znali da zapravo cijelo vrijeme krivo nanosimo rumenilo?

Trik svjetskih vizažista za prekrasan i postojan izgled omiljenog rumenila

Iako nam je ponekad teško povjerovati da neke proizvode koje smo do sada nanosili bezbroj puta možemo krivo koristiti u rutini, činjenica jest da su ove situacije puno češće nego što to mislimo. Pravi primjer toga je i sljedeći trik nanošenja rumenila iza kojeg stoje i brojni poznati vizažisti, a zahvaljujući kojem će njegov izgled na obrazima biti istaknutiji i postojan baš cijeli dan!

Rumenilo je kozmetički proizvod koji se koristi za naglašavanje obraza i pružanja licu zdravog izgleda, a najčešće ga možemo pronaći u obliku praha, kreme ili tekuće teksture te može biti različitih boja kako bi se prilagodilo svim tonovima kože. Glavna svrha rumenila jest dodati toplinu i boju obrazima, što može pomoći da koža lica bude svježa i zdrava. Obično rumenilo nanosimo nakon što na kožu lica apliciramo podlogu u vidu pudera, no postoji još jedn način kako možete nanijeti svoje rumenilo, a da ono bude postojano na koži lica!

Jednostavan trik koji čini vidljivu razliku

Za početak kožu lica nahranite hidratantnom kremom ili nanesite primer, a zatim na kožu aplicirajte rumenilo. Najbolje je koristiti one kremaste ili tekuće teksture jer će se lakše kasnije blendati, a nakon što ga nanesete u vidljivom sloju, preko njega aplicirate puder, najbolje beauty blenderom kako bi se stvorio ujednačen i zdrav izgled kože lica. Osim što će rumenilo prirodnije 'sjesti' na samu kožu, na istoj će se duže i zadržati, stoga definitivno isprobajte ovaj trik ako još niste!

Foto: Instagram
Objavljeno: 14.09.2023. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p