MAKE UP

Kako brzo i jednostavno kreirati preplanuli izgled kože lica?

Za preplanuli izgled kože, baš svaki dan!

Prve zrake sunca sasvim su dovoljne da poželimo vidjeti na svojoj koži preplanulu put. S obzirom na to da u narednim danima otkrivamo nešto veći dio kože jer se u prvom planu nalaze nešto otvoreniji i prozračniji modni komadi, nije naodmet imati nadohvat ruke jednostavan proizvod zahvaljujući kojem izgledamo kao da smo se tek vratili s godišnjeg odmora!

Moramo priznati kako se najbolje osjećamo u svojoj koži za vrijeme ljetnih mjeseci, kada ten poprima prekrasan, brončani izgled, a koža 'puca' od zdravlja. Tada nemamo potrebu niti nanositi kozmetičke proizvode jer uživamo u ovom prirodnom looku. Sjajna vijest je ta da preplanuli izgled kože možemo imati i tijekom cijele godine, ponajviše zahvaljujući tekućim bronzerima koji tako lako kreiraju prirodnu preplanulosti kože. Iako su njihove varijante u kamenu nešto popularnije, tekući bronzeri zapravo su puno bolje rješenje ako želite postići osunčani izgled kože brzo i efikasno. Također, za njihovo korištenje ne trebate biti veliki make up stručnjak jer je dovoljno nekoliko točkica bronzera rasporediti na ključne točke lica, odnosno na dijelove gdje svjetlost prirodno pada.

Nadalje, postoji još jedan make up trik koji olakšava nanošenje tekućeg bronzera, a to je da nekoliko kapljica stavite u omiljeni tekuću puder. Tako ćete kreirati prekrasnu teksturu koja će se savršeno stopiti s vašom kožom i stvoriti taj sjajan izgled lica zbog kojeg toliko volimo ljetne mjesece. Koje proizvode koristiti? U nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenog bronzera ovakvog tipa, a koji vas sigurno neće razočarati!

Clinique Clinique Up Lighting Liquid Illuminator

Lancome Custom Sculpting Drop Bronzing Liquid Bronze Glow

Lumene Liquid Blush

MAC Strobe Face Glaze

Perricone MD No Makeup Bronzer

Foto: Instagram, Perricone MD, MAC, Lumene, Lancome, Clinique
Objavljeno: 19.05.2022. u 13:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p