MAKE UP

Kako maksimalno iskoristiti omiljenu paletu sjenila?

Znamo kako pametno iskoristiti baš sve nijanse unutar palete!

Baš kao svake sezone, tako i ove, ljetni mjeseci donijeli su sa sobom brojne promjene, koje su ponajprije vidljive unutar našeg ormara. Nešto prozračniji i laganiji modni komadi u ovim toplim mjesecima vode glavnu riječ, a ništa drugačije nije niti kada je naša kozmetička torbica u pitanju. Kako je u ovom periodu sve u znaku minimalizma i jednostavnosti, nije naodmet napraviti malene izmjene unutar vlastite make up kolekcije te zadržati ključne proizvode koji će se sjajno uklopiti u dane koji su pred nama!

Bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili ga se sjetite samo kada su nešto posebnije prigode u pitanju, u vašoj kozmetičkoj torbici sigurno se mogu pronaći klasični make up proizvodi poput pudera, koji ljeti poprima nešto prozračniju teksturu, rumenila, dugotrajnog ruža i maskare. No, pored ovih vječnih klasika, gotovo svaka make up kolekcija sadrži barem jednu paletu sjenila, a koja bez ikakvog posebnog razloga stoji na samom začelju kozmetičke torbice, čekajući tu jednu posebnu prigodu za koju smo ju i kupili. Palete već odavno nisu make up proizvod koji je isključivo rezerviran za nešto posebnije prigode, u kojima želimo pokazati neko svoje najbolje izdanje, već ih vrlo lako možete uklopiti u svoju užurbanu svakodnevicu, samo je potrebno odabrati prikladne nijanse koje će biti točna na i našem cjelokupnom izgledu.

Također palete ne služe isključivo za naglašavanje našeg pogleda, već njezine nijanse vrlo lako mogu zamijeniti i neke druge make up proizvode te tako smanjiti njihov broj unutar naše kozmetičke torbice ili jednostavno olakšati odabir make upa kojeg ćemo nositi sa sobom na putovanje. Tako možete imati jednu paletu koja sadrži bogati izbor nijansi, a koja će vam poslužiti za šminkanje cijelog lica, što je poprilično ekonomično budući da su rijetke palete koje zaista iskoristimo u cijelosti i baš sve nijanse. Ono što će vam također olakšati ovakvo korištenje paleta su i prikladni kistovi, koji bi trebali biti nešto kvalitetniji te specijalizirani za dio lica koji želite našminkati. Domaći brend Noelle u svojoj ponudi ima bogati izbor visoko kvalitetnih kistova, a svoju kolekciju možete nadopuniti individualnim kistovima ili jednostavno izabrati cijeli set koji se često zna pronaći u rukama brojnih make up artista.

Tako primjerice dobro pigmentirano sjenilo vrlo lako možete koristiti kao klasično rumenilo i to tako da ga nanesete na ključne točke na licu, a što će vam znatno olakšati sjajan Noelle kabuki kist. Ovaj malen i praktičan kist idealan je za nanošenje rumenila, kao i pudera, budući da ima gustu dlaku koja omogućuje mekano nanošenje te stapanje pigmenta s kožom, a zbog svog pakiranja možete ga nositi baš svuda sa sobom! Nadalje, brončane i zemljane nijanse sjenila iz palete možete iskoristiti za konturiranje lica te tako suptilno naglasiti sve ono što na svome licu volite i želite staviti u prvi plan, a pri čemu će vam od velike koristi biti Noelle Make up kist 21 Konture.

Sintetička dlaka olakšat će nanošenje bilo kojeg sjenila, kao i samo blendanje nijansi, što je posebice bitno kod ove tehnike kako bi cijeli look bio prirodan. Također omiljene dijelove lica potrebno je naglasiti sjajnim česticama, odnosno nijansama koje mogu zamijeniti highlighter, bez kojeg ljetne mjesece jednostavno ne možemo zamisliti. Za ovu tehniku izvrstan je Noelle Make up kist 05 rumenilo / highlight, koji će u jednom potezu naglasiti jagodice, kao i ljepotu ostatka lica.Iz svega navedenog možemo zaključiti kako ne postoji nijansa unutar palete koja se ne može iskoristiti, a sve zahvaljujući nešto kvalitetnijim kistovima, koje sada možete kupiti na ljetnom sniženju od 30%, stoga ne propustite priliku da ovo ljeto provedete u svom najboljem izdanju!

Objavljeno: 14.07.2020. u 14:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p