MAKE UP

Kako napraviti prekrasan make up look idealan za video pozive?

Kreirajte zdrav izgled kože lica u svega nekoliko minuta!

Novonastala situacija povodom pandemije koronavirusa primorala nas je da uvelike promijenimo svoje životne navike, ali i smanjimo brojne fizičke kontakte. S druge strane, sve više iskorištavamo prednosti modernog života, kojeg karakterizira napredak tehnologije, pa su se tako mnoga druženja preselila u virtualnu stvarnost!

Online sastanci i druženja nešto su na što se polako počinjemo privikavati. Iako je fizički kontakt nezamjenjiv, vrlo je važno u svoju svakodnevicu uvrstiti bilo kakav socijalni kontakt, pa makar on bio i virtualan. Iako nemamo ništa protiv opuštene kućne atmosfere, s vremena na vrijeme nije naodmet pokazati i svoje najbolje izdanje, pogotovo kada je riječ o poslovnim online sastancima. Tako u svega nekoliko minuta možete kreirati svjež i zdrav kože lica, koristeći pritom vrlo malen broj make up proizvoda. Za početak pripremite svoju kožu tako da ju temeljito očistite, a potom nahranite hidratantnom kremom koja će vratiti svježinu vašoj koži.

Zatim nanesite malo pudera koji će ujednačiti ten. Sjajan odabir su svako što lakši puderi, primjerice jane iredale Beyond Matte Liquid Foundation. Riječ je o puderu koji je prozračan, lagan te vrlo lako možete kreirati prirodan i baršunast izgled tena. Ovaj puder također volimo zbog njegujućih biljnih sastojaka te se sjajno prilagođava baš svakom tenu!

jane iredale Beyond Matte Liquid Foundation

Nadalje, ostatak lica možete osvježiti jednim proizvodom i to tako da kremasti ruž za usne ili rumenilo u sticku iskoristite na način da naglasite obraze i kapke te prstima lagano natapkate nijansu i na usne. Riječ je o vrlo jednostavnom i praktičnom make up triku kojeg brojni poznati vizažisti vole koristiti, pogotovo zato što ne oduzima puno vremena, a pruža sjajne rezultate. Za kraj maskarom naglasite svoj pogled i spremni ste za neke nove poslovne pothvate ili pak za dugu online kavu s prijateljima!

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim, Nudestix Nudies Matte All Over Face Color Blush & Bronze

L'Oreal Unlimited Maskara

Objavljeno: 13.04.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p