MAKE UP

Kako postići puniji izgled usana?

Sjajila koja su sjajni saveznici punijeg izgleda usana
Od kada postoje standardi ljepote, puniji izgled usana nalazi se pri samom vrhu; gotovo svi žele imati punije usnice koje zovu na poljupce, no vrlo maleni broj ljudi se može pohvaliti prirodnim izgledom takvih usana. Upravo je to bio poticaj da se razviju brojne grane estetske medicine, no za one kojima to nije opcija, uvijek se rješenje može pronaći u sjajilima!

Sjajila za puniji izgled usana unazad nekoliko godina apsolutni su hit. Osim što je riječ o praktičnijem proizvodu za razliku od klasičnog ruža za usne jer ne zahtijeva preciznost te se brzo i jednostavno aplicira, postoji razlika u njihovom sastavu, a koja utječe na finalni izgled usana. Sjajila za usne mogu pružiti privid većih, punijih usana na nekoliko načina, a jedan od učinkovitijih su sjajila sa sjajnim finišem. Riječ je o sjajnoj teksturi koja reflektira svjetlost, pa tako vizualno povećava volumen usana.

Nadalje, neka sjajila sadrže sastojke kao što su mentol ili cimet koji blago stimuliraju usne, izazivajući blago peckanje. Ovo može privremeno povećati protok krvi u usnama, čineći ih tako punijim. Neke formule pak sadrže i sastojke poput hijaluronske kiseline ili kolagena koji hidriraju usne i čine ih punijim i glatkim, stoga izbora zaista ima na pretek, samo je stvar kakav look zapravo želimo postići.

U nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih sjajila koja se isplati kupiti, stoga je pravo vrijeme da obnovimo svoju kolekciju!

Revolution I Heart Revolution Honey Bear Lip Oil Rose, Essence WHAT THE FAKE! sjajilo za usne za veći volumen

Revolution Makeup Revolution Pout Bomb, Essence Ginseng Lip Oil

DIOR Dior Addict Lip Maximizer , Clarins Lip Comfort Oil

Foto: Instagram, Dior, Clarins, Revolution, Essence
Objavljeno: 05.06.2023. u 13:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p