MAKE UP

Kako pravilno koristiti uvijač za trepavice?

Trikovi koji će olakšati put do prekrasnih trepavica!

Nevjerojatno dugačke, guste i pune volumena te savršeno uvijene trepavice nešto je što uglavnom viđamo u brojnim beauty reklamnim kampanjama te eventualno na crvenom tepihu, no sigurno iz vlastitog iskustva znate koliko je zapravo teško postići ovakav izgled. Iako se nalazimo u periodu u kojem se sve češće okrećemo ka umjetnim trepavicama koje u kratkom vremenu stvore sjajan vizualan efekt, u svojoj kozmetičkoj torbici sigurno imate alat s kojim možete postići isti dojam, ali na vrlo jednostavniji način...

Riječ je naravno o uvijaču za trepavice, proizvodu kojeg sigurno svatko od nas ima u svojoj kolekciji, no iz nekog razloga služi jedino za skupljanje prašine. Kako zavodljive trepavice želimo vidjeti na svome licu baš svakog dana, sigurni smo kako nitko od nas nema vremena stajati ispred zrcala svaki dan i stavljati umjetne trepavice, pogotovo kada se sjetimo koliko je sav postupak sitničav i nespretan. Malo dobre maskare i uvijač mogu itekako postići isti efekt kao i umjetne trepavice, a potrebno je samo odvažiti se na njegovo korištenje, prateći naravno upute za njegovu pravilnu upotrebu.

Uvijač koristite nježno, bez povlačenja trepavica kako ih ne biste oštetili i to tako da ga prislonite uz korijen gornjih trepavica. Ovako ćete puno više otvoriti pogled te nakon nanošenja maskare vrlo lako kreirati eyeliner efekt. Također uvijač pritisnite na željenu poziciju između 3 do 5 sekundi, laganim pomicanjem prema gore, a zatim uvijač stavite uz sredinu trepavica te ga ponovno nježno stisnite. Za kraj vrhove trepavica ponovno uvinite kako bi izgledale što gušće, a potom nanesite standardnu maskaru za što bolji efekt!

Essence Eyelash Curler, NYX Professional Makeup Eyelash Curler uvijač za trepavice

Artdeco Eye Designer Profi Eyelash Curler uvijač za trepavice, Eylure uvijač za trepavice

Foto: Instagram, Essence, NYX, Artdeco, Eylure
Objavljeno: 04.02.2020. u 12:41

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p