MAKE UP

Kako pripremiti lice za vruće ljetne mjesece?

Pripreme za ljeto kreću već danas

Iako nam još uvijek proljeće pokazuje svoj tvrdoglavo lice, sramežljivo pokazivanje sunca sasvim je dovoljno da naše misli okupiraju razmišljanja o ljetu. Ljeto volimo iz brojnih razloga, a posebno nas vesele promjene koje ovo godišnje doba donosi sa sobom, pa će tako naše odjevne kombinacije okupirati prozračni i efektni ljetni komadi koji će visoke temperature učiniti znatno podnošljivijima. No, promjene u modnom svijetu itekako prati i onaj beauty svijet, stoga je sada pravo vrijeme da se na njih i pripremite!

Ovisno o godišnjem dobu u kojem se nalazimo, beauty svijet je taj koji diktira pravila kojih se jednostavno moramo pridržavati ako želimo da naš izgled zaista bude besprijekoran. Uz laganije modne komade i jednostavne frizure poput neuredne punđe, promjene koje nameće ljeto vidljive su i na našem licu i to u vidu make upa koji će bez osjećaja težine prikriti sve nepravilnosti kao i istaknuti sve ono što na svome licu jednostavno volimo.

@carmengracehamilton

Upravo takvim proizvodima se može pohvaliti brend Smashbox, a riječ je o make up proizvodima koji su idealni za svakodnevne prilike, a također ih vole koristiti i profesionalci. Tako možete pronaći proizvode s kojima će vaš make up biti dugotrajan i ono što je ljeti posebno važno, otporan na sve vanjske utjecaje. Zasigurno ste do sada čuli za Smashboxov Photo Finish Primer koji se u svijetu proda svake 1,8 sekunde, a ono što je brojne zaljubljenike u beauty svijet osvojilo jest to što savršeno zaglađuje pore, linije i bore lica te produžuje trajnost pudera, koji neće skliznuti s lica čak i kada temperature postanu nepodnošljive. Također ovaj primer je izvrstan za sve tipove kože i ne sadrži ulja, stoga možete biti sigurni da će vaše lice biti matirano tijekom cijelog dana.

Nadalje, kako biste što uspješnije prikrili sve nepravilnost na svome licu, a pritom izbjegli dodatno isušivanje svoje kože, odaberite Studio Skin 15 hour Wear Hydrating Foundation tekući puder koji istovremeno hidratizira kožu lica te je otporan na promjenu boje pri raznim svjetlima, dakle jednako se ponaša na prirodnom, vanjskom svijetlu i onom unutarnjem. Ljetni make up ne možemo zamisliti bez neke vibratne boje na usnama u vidu ruža, a Be Legendary lipstick osvježit će cjelokupni izgled lica u tren oka. Ovi ruževi su posebno omiljeni jer su pigmentirani i istovremeno lagani na usnama, a pored upečatljive boje, usnice će zbog vitamina A i E biti i njegovane. Suha koža i vidljivost pora problem je s kojim se susrećemo gotovo svakog ljeta, stoga je posebno važno kod ljetnog make upa koristiti ovakve proizvode koji se mogu pohvaliti nešto laganijim formulama, kako bi naša koža mogla disati tijekom visokih temperatura te kako bi izbjegli onaj iritantni osjećaj zatezanja na koži. 

Foto: Instagram, Smashbox
Objavljeno: 27.05.2019. u 14:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p