MAKE UP

Kako se riješiti tamnih podočnjaka?

Vratite svjež i odmoran izgled u tren oka!

Iako smo se tek nedavno vratili s godišnjeg odmora, imamo osjećaj kako smo spremni ponovno otići na odmor. Povratak staroj rutini i svakodnevnim obavezama nikada nije jednostavan, a to se najbolje može primijetiti po području oko očiju, koje baš svima ukazuje kako smo pod stresom te kako bi nam dobro došao još koji sat više spavanja!

Niti jedno drugo područje na našem licu ne priča toliko glasno o našem načinu života kao okoloočno područje. Riječ je o području na kojem je koža vrlo tanka te kao takva sklona raznim oštećenjima, stoga ovo područje zaslužuje posebnu pažnju i njegu. Kreme za njegu okoloočnog područja dobra su dopuna svakodnevne skincare rutine, no činjenica jest da nema kreme koja će u potpunosti ukloniti podočnjake i tamne kolutove jer se kreme ovakvog tipa primarno koriste kao prevencija pojave podočnjaka, a rijetko kada zapravo pomažu u saniraju već nastale štete. Upravo zato prednost je najbolje pružiti korektorima, kao zaista funkcionalno rješenje koje u tren oka briše svaki trag umora. Kod ovakvih korektora važno je da formula nije toliko gusta da ulazi u sitne porice te tako stvara kontraefekt, već da je dovoljno snažna da stvori svjež i odmoran look. Naš favorit je jane iredale Enlighten Plus Under-Eye Concealer, korektor čiji je gornji dio izrađen od nehrđajućeg čelika, a zahvaljujući kojem glatko klizi podočnjacima, vraćajući tako koži cirkulaciju s ugodnim osjećajem hlađenja.

Pored ovog korektora, u nastavku smo izdvojili još nekoliko favorita koje se isplati imati nadohvat ruke!

Maybelline Instant Age Rewind Concealer, Aura Correct Me korektor

jane iredale Enlighten Plus Under-Eye Concealer

Lancôme Effacernes Waterproof Protective Undereye Concealer, Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer

Foto: Instagram, Maybelline, Aura, jane iredale, Lancome, Estee Lauder
Objavljeno: 20.09.2021. u 13:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p