MAKE UP

Kako što jednostavnije očistiti make up kistove?

Za besprijekorno čist make up pribor!

Čišćenje make up kistova mnogima je mrska aktivnost, a za koju donedavno i nismo imali baš puno vremena. Činjenica jest kako su čisti make up kistovi neophodni za lijep izgled make upa na našem licu, a osim samog izgleda, doprinose i održavanju higijene, kao i zdravlju same kože.

Sigurni smo kako ste ovih dana u stvaranju osjećaja produktivnosti očistili baš svaki kutak svog doma. Tako je na red došla i make up kolekcija, koju je bilo potrebno sortirati te izdvojiti proizvode koje više ne koristite ili koji su u kozmetičkoj torbici već toliko dugo da je njihov rok trajanja postao upitan. Make up kistove također je potrebno temeljito očistiti, kako bi se izbjegle potencijalne infekcije i upalni procesi na koži, pa bi tako ta praksa čišćenja trebala biti sastavni dio tjedne beauty rutine. Naravno, pozornost treba obratiti i na same kistove koje koristite tijekom nanošenja make upa, njihovom sastavu i načinu proizvodnje kako bi iste znali ispravno i očistiti. Jedan od tržišnih favorita zasigurno su omiljeni Noelle make up kistovi koji su se pokazali idealnima kad je u pitanju finalni beauty look, ali i njihovo održavanje!

U pravilu make up kistove potrebno je čistiti jednom tjedno, a proizvod koji je već godinama omiljen izbor za čišćenje brojnih make up artista jest Johnson’s baby šampon. Za početak dobro namočite kistove te ih protrljajte klasičnim sapunom, a zatim temeljito isperite mlakom vodom. Nakon toga, kistove još jednom isperite ovim nježnim šamponom, čiji sastojci sigurno neće stvoriti dodatne iritacije prilikom nanošenja kista na kožu, a pomoći će vam da uklonite baš svaki višak šminke!

Objavljeno: 11.04.2020. u 12:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p