MAKE UP

Kako stvoriti dojam punih i sočnih usnica?

Make up trik koji se isplati testirati

Sigurni smo da ste se do sada naviknuli da se društveni standardi po pitanju ljepote neprestano izmjenjuju, no ljubav prema punijem izgledu usana nešto je što nikada neće prestati biti aktualno. Također, zahvaljujući društvenim mrežama i atraktivnim filterima, ovaj look postao je traženiji no ikada, pa ćemo tako nerijetko sve napraviti da ga u zrcalu i vidimo. S druge strane, za puniji izgled usana nisu potrebni razni tretmani, odlasci pod nož, popularni fileri isl., već je zapravo i dalje najbolji saveznik dobar i kvalitetan make up!

Kada bismo zavirili u bilo koju kozmetičku torbicu sigurni smo da bismo u njoj pronašli barem jedan ruž za usne. Riječ je o make up proizvodu koji ima sposobnost transformirati naš look te pružiti licu potrebnu svježinu, a sjajan je saveznik i u danima kada se ne osjećamo dovoljno sređeno jer svakom outfitu pruža ono nešto. Pored toga što je riječ o favoritu unutar svake make up torbice, ruževi su zapravo najbolji alat za kreiranje punijeg i sočnijeg izgleda usnica, a u što smo se i sami uvjerili!Prije nego što krenete s ovim popularnim trikom za postizanje punijeg izgleda usana, iste je potrebno dobro i pripremiti. Za početak napravite piling za poticanje cirkulacije jer suhe i blijede usnice nisu dobra podloga za nanošenje ruža. Pilingom ćete odstraniti mrtve i suhe stanice kože, ali i potaknuti cirkulaciju što će prirodno ispuniti sve pukotine i vratiti usnama ružičastu boju. Nakon što ste pripremili podlogu, možete krenuti s nanošenjem ruža. Kao apsolutni favorit za ovaj make up trik istaknuo se Avon Hydramatic mat ruž koji je poseban po svojoj hranjivoj formuli koja dubinski hidratizira te istovremeno njeguje usne, a što je jednako važno kao i njihova dobra priprema za šminkanje.

Nadalje, iako je riječ o ružu s mat efektom, za razliku od sličnih ruževa na tržištu njegova posebnost leži u hranjivoj formuli, odnosno hidratantnoj jezgri, pa tako usne nakon nanošenja neće biti suhe i neatraktivnog izgleda, već dubinski nahranjene, a što doprinosi i cjelokupnom dojmu punoće. Impresivan je podatak i taj da Hydramatic mat ruž sadrži više od 50% sastojaka koji doprinose njihovoj hidrataciji i štite kožu, od kojih je najznačajnija hijaluronska kiselina. Upravo zbog kombinacije kvalitetnih sastojaka ovaj ruž neće stvarati osjećaj zatezanja ili suhoće, već će one imati njegovan i svjež izgled baš cijeli dan.Osim hidratacije, prednost Avon Hydramatic mat ruža je i raskošan izbor nijansi, a nama se najboljom opcijom pokazalo kombiniranje dvije nijanse kako bismo kreirali još veći efekt punoće na usnama. Primjerice, sjajan odabir je nude nijansa koja će biti mrvicu tamnija od vaše prirodne boje usana, a koju ćete aplicirati na cijele usne, dok ćete na njihovu sredinu nanijeti drugi ruž nešto svjetlije nijanse. Ovim make up trikom postići ćete prekrasan kontrast koji vizualno daje dojam punoće te smo sigurni da ćete biti zadovoljni postignutim lookom!Nove Avon Hydramatic mat ruževe za usne možete pronaći u Avonovom katalogu od 1. ožujka po cijeni od 7,50 € (56,51 kn), stoga neka postanu dio i vaše make up kolekcije!

Foto: Avon

*sadržaj nastao u suradnji s brendom Avon

Objavljeno: 14.03.2023. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p