MAKE UP

Kako voditi pravilnu njegu o koži lica i tako izbjeći najčešće make up greške?

Sve tajne make up stručnjaka od sada možete pronaći na jednom mjestu!

Koliko puta vam se dogodilo da ste u svoju make up kolekciju uvrstiti najnoviji ruž za usne iza kojeg stoji hrpa pozitivnih recenzija, no vama iz nekog razloga uopće ne pristaje? Također ovaj scenarij poprilično je čest i prilikom odabira odgovarajućeg pudera, što nam nerijetko zadaje prave glavobolje jer osim što je potrebno pronaći proizvod koji će nam odgovarati svojim sastavom, jednako tako je važno pogoditi prikladnu nijansu, dok s druge strane niti sve navedeno nam nije garancija da će odabrani puder na lice sjesti baš onako kako to i očekujemo, besprijekorno!

No, prije nego svu krivicu svalite na same proizvode i sa svoje kozmetičke police ih preselite u koš za smeće, važno je uzeti u obzir i česte make up pogreške koje se potkradu u našu svakodnevnu rutinu, a zbog kojih najvjerojatnije ne postižete očekivani izgled make upa. Sigurno ste puno puta čuli kako je priprema kože prije nanošenja meka upa zapravo jedan od najvažnijih koraka u njegovom kreiranju, no najčešće pod izgovorom nedostatka vremena preskačemo neke ključne korake njege, a o kojima zapravo ovisi krajnji rezultat. Kako to više ne bi bio slučaj, jedan od omiljenih beauty brendova Noelle osmislio je genijalnu stvar, online priručnik koji je namijenjen svim ljubiteljima šminke.

Tako bez obzira na to jeste li početnik ili profesionalac u svijetu make upa, njegove tajne možete imati na dlanu i to besplatnim preuzimanjem ove e-knjige, a kroz koju ćete saznati baš sve o pravilnoj njezi kože lica prije nanošenja make upa, na koje najčešće greške trebate obraćati pažnju kada ga nanosite, kao i savjete iskusnih vizažista s kojima će svaki korak u procesu šminkanja biti besprijekoran.Tako primjerice možete naučiti kako pravilno nanijeti rumenilo, korak kojeg ne preskačemo u svojoj svakodnevnoj make up rutini, no unatoč tome što smo ga do sada nanijeli bezbroj puta, nerijetko se upravo tu potkradu najčešće pogreške.
Mnogi od nas još uvijek rumenilo nanose kružnim pokretima, stvarajući tako oštre prijelaze i intenzivan dojam, što nikako nije poanta ovog make up proizvoda koji bi trebao suptilno naglasiti prirodni i zdravi sjaj kože. Kako biste ga pravilno nanijeli važno je nanositi male količine tapkanjem uzduž jagodice, a značajnu ulogu ima svakako i pravilno blendanje s kojim ćete postići prirodan i diskretan izgled. Pokreti ruku trebaju biti kratki i jednosmjerni, a također ćete otkriti i koji Noelle kist je najbolje koristiti za nanošenje rumenila ovisno o svom obliku lica.Nadalje, ako ste oduvijek maštali o punijem izgledu usana, u ovom beauty priručniku pronaći ćete detaljno objašnjene korake koji vode do izraženih usana. Za tehniku precrtavanja usana sigurno ste do sada puno puta čuli, a vjerojatno i sami testirali, no osim što je za postizanje željenog izgleda bitno ne preskočiti nekoliko skincare koraka u njihovoj pripremi, također je važno koristiti i kvalitetne kistove koji su ciljano kreirani za njihovo precrtavanje. Primjerice Noelle Make up brush 18 BROWS odlično će poslužiti za njihovo precrtavanje, dok ćete puninu postići s Noelle Make up brush 07 LIPS kistom, koji zahvaljujući 100% sintetičkoj dlaci vrlo lako prate pokrete ruku i kreiraju željeni izgled usana.Također ono što ćete naučiti putem ovog priručnika je i način kako voditi ispravnu brigu o četkicama te im tako produljiti vijek trajanja, dok će profesionalcima sjajno poslužiti najnoviji trendovi u make upu, koji su u ovom priručniku sjajno razrađeni. Gotovo sva pitanja koja su vam se ikada motala po glavi dok ste se šminkali možete pronaći na jednom mjestu, i to potpuno besplatno!

Foto: Noelle
Objavljeno: 12.02.2021. u 10:51
Tagovi: Noelle

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p