MAKE UP

Koje kozmetičke proizvode se isplati kupiti na 'Black Friday' popustu?

Izdvojili smo nekoliko favorita koje se isplati ugrabiti na popustu!
Iako možda nećemo stajati u dugačkim redovima ispred trgovina cijeli dan ili se pak fizički obračunavati kako bi ugrabili željeni proizvod kao što je to slučaj u Americi, 'Black Friday' popusti iz godine u godinu postaju sve popularniji i na domaćem tržištu. Iako sam naziv kaže kako je riječ o popustima petkom, brojni brendovi odlučili su sniziti cijene svojih proizvoda kroz cijeli ovaj tjedan, stoga je ovo sjajna prilika da obnovite svoju kozmetičku policu proizvodima koje možda već predugo 'škicate'!

'Black Friday' popusti iz godine u godinu postaju sve bolji, stoga smo sigurni da ste već poprilično veliki broj stvari stavili na svoju shopping listu. Kako zaista veliki broj brendova ima u planu sniziti cijene svojih proizvoda, u cijeloj ovoj shopping groznici vrlo lako se možemo i izgubiti. Upravo zato smo saželi najbolje od najboljeg te napravili malenu listu proizvoda koje se zaista isplati staviti u svoju košaricu ovih dana. Riječ je o proizvodima iza kojih najčešće stoje samo pozitivne recenzije i koji su se nekako istaknuli kao 'bestselleri' brendova te su kao takvi neophodni u svakodnevnoj skincare i make up rutini. Tako se na popisu mogu pronaći nešto luksuzniji proizvodi za njegu kože, preko onih make up, pa sve do popularnih beauty gadgeta koji olakšavaju svakodnevnu rutinu.

Tako na omiljenoj beauty adresi fabuSPOT možete pronaći neke kozmetičke favorite na popustu, a koji će trajati od 27. do 29. studenog. U parfumerijama Douglas također možete pronaći genijalne FOREO proizvode na popustu od 25%, dok vas na Notinu očekuju popusti i do 40% na sav kozmetički asortiman. U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita na koje se isplati 'baciti oko', a koji se jednom klikom mogu pronaći i u vašoj shopping košarici!

Objavljeno: 24.11.2021. u 14:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p