MAKE UP

Koji puder je obilježio 2022. godinu?

Proizvod o kojem se nije prestajalo pričati

Sigurni smo da ste do sada testirali poprilično zavidan broj pudera te da vas je malo koji proizvod zasta uspio osvojiti na prvu jer očekivanja koja imamo od ovog make up proizvoda su izrazito visoka. Tako želimo da puder što prirodnije sjedne na kožu lica, bez osjećaja zatezanja i uvlačenja u sitne porice i linije na koži, a da opet prekrije sve nepravilnosti. Jednom puderu je to tako lako pošlo za rukom, a što je jedan od razloga zašto o njemu cijelu godinu nismo prestajali pričati!

Ako ste ove godine barem malo zakoračili na popularne društvene mreže, s naglaskom na TikTok, sigurno ste primijetili kako se ne prestaje pričati o jednom proizvodu - L'Oreal Paris Infallible up to 24 h Fresh Wear Foundation in A Powder. Riječ je o puderu u kamenu čija je tekstura zapravo poprilično kremasta, odnosno mousse. Ovaj puder na prvi pogled izgleda kao svaki drugi puder u kamenu, no ovdje je riječ o zaista sjajnom proizvodu koji obožava svaki tip kože, pa i ona suha. Zahvaljujući njegovoj kremastoj formuli vrlo lako se nanosi na kožu lica te u jednom potezu ujednačava ten. Njegova pokrivna moć je visoka, pa tako neće služiti isključivo za setiranje make upa već i kao njegova baza.

Ono što kod njega volimo jest matirajući, prirodni finish od kojeg koža izgleda kao da 'puca' od zdravlja. Na licu će se zadržati baš cijeli dan, bez obzira na to koliko je vaš tempo užurban te ga možete pronaći u čak 14 nijansi prikladnih za sve tipove kože! Ako ga još uvijek niste isprobali, pravo je vrijeme da to i promijenite!

L'Oreal Paris Infallible up to 24 h Fresh Wear Foundation in A Powder

Foto: Instagram, L'Oreal Paris
Objavljeno: 27.12.2022. u 12:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p