MAKE UP

Koju maskaru obožavaju brojne beauty insajderice?

Otkrijte revolucionarnu maskaru o kojoj se ne prestaje pričati!

Kada bi sada zavirili u bilo koju kozmetičku torbicu, sigurni smo da bi u njoj pronašli kvalitetan puder, omiljeni ruž za usne, rumenilo i naravno maskaru. Maskara spada u onu skupinu make up proizvoda bez kojih ne možemo zamisliti svoju svakodnevnu rutinu, a također je sjajan saveznik i za ostale prigode u kojima želimo pokazati svoje najbolje izdanje!

Moramo priznati da ne možemo zamisliti kompletnu make up rutinu bez tog završnog toucha dobre maskare. Ovaj make up proizvod volimo iz brojnih razloga, a jedan od njih je taj što maskara u tren oka otvara naš pogled, stavljajući tako fokus na naše oči te općenito pruža svjež izgled samom licu. Nadalje, od maskare imamo poprilično visoka očekivanja, pa tako želimo u tren oka kreirati gušći i voluminozniji izgled, a što i nije baš jednostavno za postići. Sigurni smo da ste do sada isprobali pregršt maskara koje vas možda i nisu u potpunosti oduševile, no u posljednje vrijeme se ne prestaje pričati o jednoj maskari koja je tek nedavno stigla na tržište, a već je zadobila povjerenje brojnih beauty insajderica.


Riječ je o inovativnoj maskari luksuznog brenda YSL Beauty, Lash Clash, a koju od ostalih proizvoda izdvaja overnoir couture crna nijansa te prekrasan volumen. Njezina tajna leži u stručno dizajniranoj formuli za volumen koja u kombinaciji s patentiranom četkicom stvara predimenzionirani učinak na trepavicama. Sama formula pruža neviđen volumen YSL maskara i pigmentaciju te je riječ o najgušćoj teksturi maskare koja je dosad osmišljena u YSL laboratorijima. S druge strane, njezina gustoća ne otežava nanošenje same maskare već naprotiv, ona jednostavno i lako klizi po trepavicama, bez grudica i razmazivanja. Svega pet poteza je dovoljno da se stvori predimenzionirani dojam, a koji opasno konkurira izgledu umjetnih trepavica.


Također, zbog jednostavnosti nanošenja, ovu maskaru obožavat će koristiti make up stručnjaci, kao i potpuni amateri. Prednost Lash Clash maskare leži u njezinoj postojanosti, pa će se tako zadržati na trepavicama i do 24 sata, što je sjajno jer nitko nema vremena u danu za njezino prepravljanje! Osim učinkovitosti, YSL Beauty Lash Clash maskara izrazito je nježna prema trepavicama, zahvaljujući formuli obogaćenoj ekstraktom florentinske perunike iz YSL-ovih vrtova Ourika, a zbog čega trepavice ostaju meke na dodir, pune te zdrave. Pored učinkovitosti, ova maskara osvaja i svojim prekrasnim izgledom. Njezin dizajn pravi je odraz estetike modne kuće YSL, dok dozu odvažnosti pruža crno pakiranje u nijansi same maskare koje je zamijenilo dosadašnje, legendarno zlatno pakiranje.


Nadalje, maskara YSL Beauty Lash Clash svjedok je snažne i odvažne generacije koja se ne boji biti drugačija, stoga ne iznenađuje da je ubrzo postala omiljeni make up proizvod glazbenicama Niki Turković i Antoneli Đinđić koje su pravi odraz autentičnosti i jedinstvenosti. Lash Clash nije samo maskara, nego ona prenosi i moćnu poruku koja osnažuje generaciju Z da bude ono što jest; da budu svoji i drugačiji te da nikada ne dopuste da ih netko drugi definira.  

Život glazbenika osim što je prožet kreativnim stvaranjem, jednako tako je poprilično užurban te je važno imati brzu, razrađenu i kvalitetnu make up rutinu koja može taj tempo i pratiti, a YSL Beauty Lash Clash maskari to tako lako polazi za rukom!

Ako još uvijek niste pronašli maskaru po svojoj mjeri, koja će tako lako slijediti i vaš korak, onda ovaj YSL Beauty novitet definitivno trebate isprobati! 

Foto: YSL Beauty, Instagram
Objavljeno: 24.05.2022. u 10:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p