MAKE UP

Korektor s trenutno najboljim recenzijama na Internetu

Make up proizvod za kojeg postoje samo riječi hvale

Na promjenu uigrane make up rutine nikada se nije jednostavno odlučiti, pa kada se i odlučimo na ovaj korak, volimo biti sigurni kako raspolažemo s baš svim potrebnim informacijama kako bi naša kupnja bila što jednostavnija i najvažnije od svega - uspješna. Zato je prvi korak odlazak na Internet i pretraživanje baš svih postojećih recenzija kako bi procijenili dali je željeni make up proizvod dostojan naše kozmetičke torbice, a za jedan upravo takav će vam gotovo cijeli svijet reći jedno veliko da!

Riječ je o NARS Radiant Creamy korektoru koji je s vremenom postao neizostavan dio make up rutine brojnih zaljubljenika u beauty svijet te iza njega stoji uvjerljivo najveći broj YouToube recenzija kao i najveći broj prodanih komada. Ono što je zanimljivo jest kako je crveni ruž zapravo bio prvi proizvod kojeg je ovaj brend lansirao te se njime predstavio publici, no danas je zapravo prepoznat po svojim sjajnim korektorima. Općenito sjajan korektor bi zapravo trebao imati dobru prekrivnu moć da sakrije tamne kolutove ispod očiju, a sama formula s druge strane ne bi smjela biti pregusta te se ne bi smjela uvlačiti u borice oko očiju te ih tako dodatno naglasiti.

NARS Radiant Creamy  @hoskelsa

Ovaj korektor itekako vodi računa o svemu navedenome, a vrlo je hvaljen zbog svoje nevjerojatne pokrivne moći, kao i hidratacije koju pruža na području ispod očiju. Također se vrlo lako razmazuje, zaglađuje kožu te minimalizira pore, a možete ga naručiti online preko poznatih kozmetičkih stranica poput Feel Uniquea, Cult Beautyja i BeautyBaya. No, ako vam online naručivanje nije baš najdraža opcija, uvijek možete pronaći u najbližoj drogeriji korektore koji su djelovanjem vrlo slični hvaljenom NARSovom korektoru, stoga smo upravo takve make up čarobnjake izdvojili u našoj galeriji!

Maybelline Instant Age Rewind, NYX HD Studio Photogenic korektor

Catrice Liquid Camouflage Waterproof, Maybelline Affinitone

Foto: Instagram, NARS, Catrice, Maybelline, NYX
Objavljeno: 22.08.2019. u 12:23
Tagovi: korektor

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p