MAKE UP

Koji kozmetički proizvodi su obilježili 2020. godinu?

Proizvodi koji su se sigurno barem jednom pronašli u vašoj virtualnoj shopping košarici!

Iako se nismo niti okrenuli, pitanje je trenutka kada će nam kraj 2020-te godine pokucati na vrata. Budući da smo ovu godinu uvelike provodili kod kuće, imali smo poprilično puno vremena posvetiti se omiljenim kozmetičkim proizvodima, a koji su se to proizvodi ove godine pronašli u gotovo svakoj shopping košarici, naravno onoj virtualnoj, otkrijte u nastavku!

Unatoč činjenici da na prste jedne ruke možemo nabrojati dane kada smo izašli iz vlastitog doma, potrebe za uljepšavanjem nije manjkalo. Tako smo ovaj period iskoristili za testiranje kozmetičkih proizvoda o kojima možda već dugo razmišljamo hoćemo li ih smjestiti u svoju kolekciju, a neki su, zahvaljujući svojim efikasnim formulama, zadobili puno povjerenje zaljubljenica u beauty svijet. Kako bi dobili odgovor koji proizvodi su podigli ove godine najviše prašine, najbolje je zaviriti na najpoznatiju svjetsku online adresu, Asos, koji je pored sjajnih modnih komada, sve češće prepoznat i kao destinacija na kojoj možemo pronaći razne beauty proizvode. Kada je skincare svijet u pitanju, najviše se u košaricu stavljao The Ordinary bestseller, Niacinamide 10% + Zinc 1%. Ovaj proizvod omišljen je zbog svoje snažne formule s vitaminima i mineralima te sjajno djeluje protiv nesavršenosti kože.

The Ordinary bestseller, Niacinamide 10% + Zinc 1%

Također ovaj proizvod sjajno regulira pojavu sebuma, stoga će ga masna koža posebno obožavati. S druge strane, interes za make up proizvodima nije nedostajao, pa je tako najprodavaniji puder, prema ovoj stranici bio Estée Lauder Double Wear Stay in Place Foundation SPF10, dok je od korektora najviše pažnje zadobio Revolution Conceal And Define Concealer, i to sasvim opravdano, budući da je riječ o kremastom korektoru koji sjajno odgovara baš svakom tipu kože.

Estée Lauder Double Wear Stay in Place Foundation SPF 10, Revolution Conceal and Define Concealer

Kao omiljeni ruž za usne istaknuo se MAC Matte Lipstick in Velvet Teddy, a kada je njega kose u pitanju, kao bestseller pronašao se hvaljeni Olaplex No.3 Hair Perfector.

MAC Matte Lipstick in Velvet Teddy, Olaplex No.3 Hair Perfector

Foto: Instagram, The Ordinary, 
Objavljeno: 18.12.2020. u 13:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p