MAKE UP

Kreirajte kompletni make up look u vrijednosti do 100 kuna

Prozračni izgled koji ćete obožavati!

Promjene koje se svakodnevno odvijaju u beauty svijetu ponekad je teško pratiti, no nakon bakrenih paleta sjenila i ruževa u nešto tamnijim nijansama, proljeće je unijelo prozračnost u našu kozmetičku torbicu. Riječ je o make up looku koji njeguje minimalnost i prirodan izgled, a u nastavku smo izdvojili ključne proizvode s kojima možete kreirati ovakav look i to bez da na njega potrošite pravo malo bogatstvo.

Prekrasan make up look zaista nikada nije ovisio o ogromnoj svoti novaca, pogotovo kada su nam dostupni proizvodi koji zaista funkcioniraju na našem licu kao pravi mali make up stručnjaci te poprilično uspješno naglase sve što želimo istaknuti kao i što prikriju pokoje nepravilnosti. Korištenje nešto pristupačnijih brendova idealno je za kreiranje svakodnevnog make up-a, koji ove sezone mora biti što jednostavniji jer je u fokusu zdrava i osvježena koža. Iako se nešto skuplji make up proizvodi duže zadržavaju na našem licu, pravilnim nanošenjem podloge možete postiči isti efekt i sa povoljnijim proizvodima, stoga prije šminkanja dobro očistite svoje lice i nahranite kožu dnevnom kremom.

U proljeće volimo koristiti nešto prozračnije teksture pudera, stoga odaberite onaj koji će biti lagan na vašem licu, a čija tekstura je istovremeno odlična za prikrivanje eventualnih nedostataka na koži. Tekući puder trend IT UP Sheer Nude idealan je za normalnu i mješovitu kožu, a kod njega volimo to što se jednostavno nanosi te ne ostavlja masni dojam na koži, već onaj zdravi, matirani izgled.

trend IT UP tekući puder Sheer Nude (33 kune)

Nadalje, iako naglašeno konturiranje lica nije više atraktivno, ovakve palete odlična su zamjena nekim drugim proizvodima, primjerice highlighteru i rumenilu. Alverde Professional Contour & Highlight paleta sadrži sve nijanse koje su vam potrebne za kreiranje dnevnog make up-a, pa tako nježno ružičastu možete koristiti kao rumenilo, dok onu neutralniju sa sjajnim česticama aplicirajte poput highlightera i to na djelove lica koje želite istaknuti. Nešto svjetlije nijanse ove palete možete koristiti i kao sjenilo koje ćete nanijeti na kapke te tako dodatno otvoriti svoj pogled, dok one nešto tamnije možete iskoristiti za iscrtavanje obrva. Budući da ova paleta sadrži nekoliko nijansi smeđe boje, zasigurno ćete pronači boju koja odgovara vašoj prirodnoj boji obrva.

Posljednji korak jest nanošenje maskare, a naš favorit je Essence All Eyes On Me Multi Effekt maskara. Riječ je o maskari čija četkica savršeno uvija trepavice te pruža željeni volumen i dužinu. Sama formula maskare je također izvrsna jer se ne 'topi' i poprilično se lagano nanosi, stoga je kao takva zaista poželjan proizvod naše svakodnevne beauty rutine.

Alverde Professional Contour & Highlight paleta (50 kn)

Essence All Eyes On Me Multi Effekt maskara (17 kn)

Foto: Instagram, Essence, Alverde, trend IT UP
Objavljeno: 24.04.2019. u 11:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p