MAKE UP

Kremaste olovke za usne koje sve češće koristimo umjesto ruža

Make up trik koji obožavamo
Kada govorimo o make upu, ono što se sigurno može pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici jest dobar ruž za usne. Riječ je o make up proizvodu koji je nekako uvijek tu da zaokruži naš styling te pruži licu svjež look, ma koliko umorni tog dana bili. S druge strane, popularnim ruževima već neko vrijeme konkuriraju kremaste olovke za usne, a koje nadilaze svoju ulogu uokvirivanja samih usnica te su zaslužne za najljepše make up lookove!

Iz sezone u sezonu svjedočimo pojavi nekih novih trendova u beauty svijetu, a u posljednje vrijeme je sva pažnja usmjerena na jedan proizvod koji je bio poprilično zanemaren u našoj kozmetičkoj torbici. Govorimo naravno o olovci za usne, proizvodu koji je donedavno služio samo za njihovo iscrtavanje i vizualne varke gdje smo pokušali kreirati nešto puniji i voluminozniji izgled samih usana. Danas olovke za usne nisu samo nadopuna omiljenom ružu, već se nalaze u samom središtu naše svakodnevne make up rutine.

Olovka u službi omiljenog ruža za usne

Njihova prednost je ta što su olovke za razliku od ruža puno dugotrajnije, neće tako lako skliznuti s usana te pružaju pigmentiraniji izgled koji zaista osvaja na prvu. Ono što je važno jest dobro pripremiti same usnice za šminkanje, odnosno napraviti dubinski piling i staviti hranjivi balzam kako biste brzo i lako mogli nanijeti proizvod. Osim same tehnike nanošenja, važno je i s kakvim proizvodom baratate, a u nastavku smo izdvojili one najbolje!

NYX Professional Makeup Slim olovka za usne, Milani Color Statement olovka za usne

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place olovka za usne, MAC olovka za usne

Maybelline color Sensational olovka za usne, Chanel Le Crayon Levres olovka za usne

Foto: Instagram, Maybelline, Chanel, NYX Professional, Milani, Estee Lauder, MAC
Objavljeno: 19.09.2023. u 13:29
Tagovi: ruž za usne

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p