MAKE UP

Kupili ste puder krive nijanse? Znamo odličan trik zahvaljujući kojem ga ne morate baciti!

Trik zahvaljujući kojem ćete iskoristiti baš svaki kupljeni puder
Koliko puta vam se dogodilo da ste kupili puder za koji ste bili uvjereni da će savršeno pristajati vašoj koži lica, da bi se potom testiranje kod kuće pokazalo u potpunosti pogrešnim. Brojni su razlozi zašto nam se toliko često događa da u svoju kolekciju uvrstimo puder čija nijansa nikako ne odgovara našem tenu, no umjesto da završi u smeću, znamo kako odabrani proizvod uvrstiti u svoju svakodnevnu make up rutinu!

Bacanje make up proizvoda jedna je od stvari koju zaista ne volimo raditi, pogotovo ako neki kupimo zbog vlastite greške. Kao jedan od glavnih razloga zašto nam se toliko često događa da kupimo krivu nijansu pudera jest to što isti testiramo na drogerijskom svijetlu koje je poprilično intenzivno, pa ne možemo točno razaznati odgovara li nam zaista izabrana nijansa, pa se često zna pokazati da smo odabrali pogrešan proizvod. Također, drugi razlog koji nas dovodi na 'krivi' put kada je odabir pudera u pitanju jest isprobavanje pudera na zapešću ili vratu umjesto direktno na koži lica. Naime, svaki dio kože je drugačiji i drugačije pigmentiran zbog dostupnosti sunčeve svjetlosti (primjerice dio vrata neće biti jednako izložen suncu kao koža lica), stoga je puder najbolje isprobavati direktno na koži lica.

No, ako i dođe do pogrešnog odabira nijanse, situacija se još uvijek može spasiti. Na TikToku je u posljednje vrijeme apsolutni hit video koji pokazuje kako se može postići ujednačen ten kombinirajući dvije različite nijanse pudera, od kojih je jedna svjetlija, a druga tamnija. Zapravo je riječ o tehnici konturiranja, ali na nešto drugačiji i poprilično prirodan način. Kako iskoristiti tekući puder u krivoj nijansi otkrijte u videu kojem nije dugo trebalo da postane viralan!

@lenkalul save this for when you buy the wrong shade😌 ad @elemis superfood kefir tea mist, @lorealparis true match foundation, @armanibeauty luminous silk foundation, @hudabeauty faux filter concealer #makeup #makeuphacks #makeuptutorial ♬ weak speed - a
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 21.01.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p