MAKE UP

Lagani tekući puder koji savršeno prikriva sve nedostatke na koži

Novitet koji morate testirati!

Početak zime sa sobom donosi brojne promjene, koje se najviše vide unutar našeg ormara. Tako nešto topliji modi komadi dolaze u prvi plan, no na ove promjene nije imuna niti naša kozmetička torbica. Često znamo čuti kako lagane i prozračne proizvode mijenjamo nešto težim formulama, misleći pritom na odabir make up podloge, no to nužno ne mora biti slučaj!

Puder je definitivno proizvod kojeg možemo prionaći u svakoj kozmetičkoj torbici, bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili ga koristite samo za nešto posebnije prigode. Iako puder najčešće koristimo kako bismo postigli nešto ujednačeniji ten te kako bismo što lakše prikrili sve nepravilnosti na koži, ovaj make up proizvod može poprilično teško 'sjesti' na samu kožu lica, kreirajući iritantan osjećaj zatezanja. Zima je poznata po tome da se prednost pruža težim formulama pudera, što zapravo i ne bi trebao biti slučaj, budući da je naša koža posebno osjetljiva za vrijeme niskih temperatura te za razliku od ostalih dijelova tijela, poprilično je izložena velikoj hladnoći i vjetru na otvorenom. Upravo zato biste svojoj koži trebali pružiti nešto kvalitetniji tretman i to u vidu nove bočice pudera, a čija je tekstura toliko bogata da omogućava potrebnu dozu hidratacije te s kojom će koža neometeno disati. 


Spoj dobrog prekrivanja i izdržljivosti s naglašenom dozom hidratacije nešto je čemu težimo prilikom odabira kvalitetnog pudera, a brend SHISEIDO se može pohvaliti upravo takvim proizvodima. Ono što volimo kod ovog brenda su lagane formule samih pudera, koje gotovo da i ne osjećate na koži, a što se pak ne odražava na sam izgled, budući da sjajno prikriva baš sve nepravilnosti. Također odabir podloge je vrlo lagan te se ona sinkronizira s prirodnom bojom tena, pa su tako vrlo male šanse da završite s puderom koji zapravo i ne odgovara vašoj boji kože.

Nadalje, beauty svijet je postao mjesto u kojem glavnu riječ vode make up proizvodi, a koji su sami po sebi sjajan spoj dekorativne i preparativne kozmetike. Brend SHISEIDO također se može pohvaliti svojim posebnim dry up procesom koji svaki puder obogaćuje vrijednim skincare sastojcima, pa tako možete biti sigurni da osim što svoj ten činite nešto ljepšim, istovremeno ga i njegujete.

Primjerice, Synchro Skin Self Refreshing Foundation idealan je za svakodnevno nanošenje jer pruža prirodan finiš koji na koži traje od jutra do večeri, ma koliko vaš tempo bio užurban. Ovaj puder bogat je antioksidansima koji štite kožu i pružaju joj onaj prirodan, zdrav izgled koji toliko volimo vidjeti, a prikladan je i za svaki tip kože, pa čak i za onu nešto masniju budući da savršeno kontrolira višak sebuma koji se često zna nakupiti na koži tijekom dana.

Tekući puder koji prekriva sve nesavršenosti te istovremeno hrani našu kožu lica, vraćajući joj potrebnu vlagu tijekom zime, definitivno je nešto što se mora pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici!

Objavljeno: 12.12.2019. u 14:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p