MAKE UP

Lagani tekući puderi idealni za nešto toplije dane

Puderi koji imitiraju izgled prirodne kože!

Pronaći idealan puder jedan je od najvećih izazova u beauty svijetu. Tako ni sami nismo sigurni koliko točno pudera je prošlo kroz naše ruke jer su očekivanja od ovog make up proizvoda izrazito visoka. Da bi se puder zadržao u našoj svakodnevnoj rutini mora uspješno prekrivati eventualne nepravilnosti na koži, pružati joj zdravi sjaj i njegovani izgled, biti postojan te stvarati ugodan osjećaj na licu. Poprilično veliki izazovi nametnuti jednom make up proizvodu, zar ne?

Također naša očekivanja od pudera mijenjaju se s godišnjim dobima, pa nam je za vrijeme sunčanih dana izrazito bitno da puder vrlo lagano sjeda na naše lice, ne stvara osjećaj težine i zatezanja te da ne sklizne s lica odmah nakon što se malo preznojimo. Da bi tekući puder bio po našoj mjeri, važno je da njegova formula sjedini dvije stvari - dobro prekrivanje i lagani osjećaj na licu. Upravo to pružaju nešto inovativnije formule pudera čije bočice uvijek iznova kupujemo, a osvojili su nas time što na licu djeluju kao druga koža. Pravi primjer takvog pudera je Vichy Dermablend korektivni tekući puder koji stvara efekt 'gole kože' s mat učinkom te se na licu zadržava i do 16 sati. Ovaj puder odgovarat će masnoj koži i kombiniranoj jer lijepo prikriva nepravilnosti, ostavljajući istovremeno prostora koži da diše. S druge strane, suha koža i ona dehidrirana obožavat će Urban Decay Stay Naked Hydromaniac Tinted Glow Hydrator jer kao što mu i samo ime kaže, pruža intenzivnu hidrataciju, pa na njega možete gledati i kao na obojenu kremu, a manje kao na puder.

Pored istaknutih proizvoda, u nastavku smo izdvojili još nekoliko favorita koji zaslužuju svoje mjesto u vašoj svakodnevnoj rutini!

Vichy Dermablend korektivni tekući puder, DiorSkin Nude Air Serum Foundation

jane iredale Beyond Matte Liquid Foundation

The Ordinary Colours Coverage Foundation SPF 15, Urban Decay Stay Naked puder

Foto: Instagram, The Ordinary, Urban Decay, jane iredale, Vichy, DiorSkin
Objavljeno: 08.06.2021. u 13:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p