MAKE UP

MAC je izbacio svoju prvu liniju za njegu kože lica! Otkrijte koje proizvode se isplati testirati!

Proizvodi koje jedva čekamo testirati
Da je sav fokus beauty svijeta na proizvodima za njegu kože lica i ne trebamo previše naglašavati. Dovoljan je samo jedan pogled na našu kolekciju koju ponosno gradimo na svojim kozmetičkim policama da se uvjerimo kako skincare i dalje vlada beauty scenom, stoga ne iznenađuje da se sve veći broj brendova, pa i oni čiji je fokus primarno bio na make upu, okreću njezi kože lica!

Na popis brendova koji su u posljednje vrijeme svoj asortiman obogatili proizvodima za njegu kože odnedavno se upisao i popularni make up mogul MAC. Riječ je o prvoj liniji s fokusom na njegu kože lica naziva Hyper Real™ High Performance Skin Care, a koja uključuje svega tri proizvoda. Iza ove nove kolekcije stoji iscrpan rad dermatologa i vizažista jer ipak ne možemo govoriti o besprijekornom make upu bez dobre pripreme same kože. Fokus proizvoda je stavljen na poboljšanju izgleda kože, njezinoj obnovi i pripremi za samu šminku u vidu hidratacije. Od sva tri proizvoda nekako nam je najviše za oko zapeo Serumizer koji je sjajan spoj seruma i hidratantne kreme. Tekstura mu je poprilično gelasta te je idealan za njegu baš svakog tipa kože jer mu je fokus na hidrataciji. Bogat je hijaluronskom kiselinom, a poslužit će i kao sjajna priprema za puder. Također, zbog niacinamida smanjit će vidljivost pora, ujednačiti ten te spriječiti daljnje upalne procese na licu.

Pored ovog proizvoda, u kolekciji se može pronaći i hidratantna krema Skin Canvas Balm, kao i Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil ulje za čišćenje lica te su svi proizvodi izrazito nježni, pročišćeni te je naglasak na minimalizmu. Moramo priznati da je omiljeni make up brend dobro uplovio u skincare vode te nas jako zanima kako će se ova priča dalje razvijati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.01.2023. u 14:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p