MAKE UP

Make up fiksatori koji garantiraju postojan izgled

Proizvod koji se mora pronaći u vašoj rutini!

Postojan i dugotrajan make up definitivno je nešto čemu težimo prilikom njegovog nanošenja, no ipak ponekad već nakon kratkog vremena, on izgubi na punini te jednostavno postane loš. Srećom kako se to ne bi dogodilo, postoje sjajni proizvodi koji garantiraju dugotrajan make up i koji definitivno moraju postati sastavni dio svakog make up looka.

Fiksatori za šminku su proizvod bez kojih vizažisti ne završavaju niti jedan make up look, a činjenica kako se dosita radi o odličnim i korisnim proizvodima, dodatno nas potiče na njihovu kupnju i korištenje. Naime, ideja fiksatora leži u njegovom imenu, a to je da fiksira i zadrži make up na mjestu. Sigurni smo kako vam se je više od jednog puta dogodilo da ste svega nekoliko sati nakon šminkanja doživjeli neugodnost shvativši da šminka više niti približno ne izgleda onako kako je to bilo slučaj kada ste ju nanijeli. Kako biste bili u potpunosti sigurni u njezinu postojanost, vrlo je dobro prije šminkanja koristiti bazu koja je tu da ujednači ten lica, omekša ga te pripremi za make up, a potom na kraju nanijeti fiksator. Ovaj proizvod dolazi u obliku spreja i sve što trebate napraviti je s određene udaljenosti poprskati lice te pustiti koju minutu da se osuši. Pozitivni rezultati u vidu dugotrajnog make up-a u potpunosti će vas oduševiti te potaknuti da korištenje fiksatora baš nikada ne preskačete.

Make Up For Ever Mist & Fix, Makeup Revolution Pro Fix Oil Control Makeup Fixing Spray, Maybelline Facestudio Master Fix Wear Boosting Setting Spray

NYX Professional Makeup Matte Finish Setting Spray, Urban Decay All Nighter Long Lasting Setting Spray

 Nadalje, kada govorimo o fiksatorima specijaliziranim za određeni dio lica, svakako se preporučuju oni za oči, posebice ako nosite tuš te nikako ne želite da se linija preslikava na kapak te fiksatori za ruž. Razmazan ruž koji strogo ne prati usne djeluje neuredno i neatraktivno, no taj efekt može vrlo kao izbjeći. Bez obzira na korištenje pojedinih fiksatora, na kraju sve skupa valja poprskati fiksatorom za cijelo lice. Gotovo svi beauty brendovi imaju ponudu fiksatora, pa predlažemo da što prije nabavite ovaj proizvod te uživate u odličnim rezultatima koje daje.

Catrice Prime And Fine Multitalent Fixing Spray, Diego Dalla Palma Make up Fixer, Essence Instant Matt Make-up Setting Spray

Objavljeno: 04.07.2019. u 12:30
Tagovi: Make up

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p