MAKE UP

Make up kolekcija popularnog drogerijskog brenda oduševit će sve ljubitelje 'Prijatelja'

Kolekcija koju čekamo s nestrpljenjem!

Moramo priznati kako ne poznajemo osobu koja nije strastveni obožavatelj 'Prijatelja', a ni sami nismo sigurni koliko puta smo zapravo ovu seriju pogledali. Ova serija spada u skupinu onih koje možemo uvijek gledati isponova, s jednakim žarom, emocijom i oduševljenjem. Iako je njezino snimanje završeno još prije 16 godina, ovaj sitcom i dalje je inspiracija brojnim brendovima da svoje kolekcije posvete upravo ovoj fantastičnoj petorki!

Tako je i popularan drogerijski brend, Revolution Beauty najavio novu make up kolekciju koja je inspirirana Prijateljima, a cijela okosnica su zapravo nijanse i proizvodi koje bi potencijalno koristile i Monika, Rachel i Phoebe. Kolekcija u prodaju dolazi 16. rujna te će sadržavati nekoliko ključnih make up proizvoda koji inače imaju čvrsto mjesto unutar naše kozmetičke torbice. Ono što za sada znamo jest da se u kolekciji nalazi nekoliko paleta sjenila i tri ruža za usne te je svaki od proizvoda kreiran tako da predstavlja jednu od glavnih akterica serije, uzimajući u obzir njihovu osobnost, stil i šminku koju su u same nosile u seriji.

Također je zanimljiv i sam dizajn kolekcije, pa tako palete dolaze u poznatoj ljubičastoj nijansi, s poznatim detaljima poput okvira Monikinog stana, a jedno od sjenila nosi naziv 'Smelly Cat', prema jednoj od pjesama koje su obilježile Phoebenu pjevačku karijeru. Jedva čekamo vidjeti ostatak ove kolekcije, koja već sada izgleda obećavajuće!

Foto: Instagram
Objavljeno: 14.09.2020. u 11:50
Tagovi: serija, tv serija, serije

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p