MAKE UP

Make up proizvodi koje ove godine morate isprobati

Proizvodi od kojih se u 2020. nećemo odvajati

Na početak godine uglavnom gledamo kao na period koji je kao stvoren za promjene i neke nove početke. Također početak godine općenito je period u kojem najviše volimo napraviti 'reda' u našem ormaru te izbaciti odjeću kojoj više tamo zaista nije mjesto te doraditi stil odijevanja nekim novim komadima. No, za ovom organizacijom ne vapi samo naš ormar već i kozmetička torbica, stoga je pravo vrijeme da ju upotpunite nekim novim proizvodima koje ćemo nositi kroz godinu.

Iako je godina tek započela, trendovi kada je make up u pitanju već su odavno poznati. Tako ćemo i dalje ostati kod svježeg i prirodnog looka te make upa koji neće drastično mijenjati naš izgled lica, već će samo naglasiti ono što na njemu volimo. Brončane, nude nijanse kao i zemljani tonovi i dalje će ostati u fokusu dnevnog make upa, dok će se pomak ka nešto upečatljivijom tonovima moći vidjeti u odabiru sjenila, i to u vidu nešto upečatljivijih nijansi. Nadalje, svoj svakodnevni make up uvijek možete učiniti mrvicu posebnijim dodajući klasičnoj bazi svjetlucavi efekt. Primjerice, omiljeni brend Avon je za ovu godinu pripremio sjajnu make up kolekciju, a u kojoj, između ostalog, možete pronaći i mark. Show and Glow Iluminator u kamenu koji u tren oka pruža koži svjež i mladenački izgled.

Avon Show And Glow set

Samo ga nanesite na obraze, vrh nosa, iznad vrha usana i u unutarnji kut oka za nježan dodir sjaja ili laganim potezom preko cijelog lica. Osim ovog iluminatora koji vraća zdravi sjaj koži lica, u nastavku smo izdvojili i druge proizvode koje svakako vrijedi testirati kroz ovu godinu, stoga je vrijeme da svoju kozmetičku torbicu osvježite sjajnim novitetima!

Milani Eye Shadow Duo, Stila Shine Fever Lip Vinyl

Origins Pretty In Bloom Flower-Infused Long-Wear Foundation, Maybelline New York Dream Radiant Hydrating Foundation

Estée Lauder Act IV by Danielle Lauder Lip Duet Tint & Balm, Maybelline New York Cheek Heat Gel-Cream Blush

Foto: Instagram, Estee Lauder, Maybelline, Origins, Milani, Stila
Objavljeno: 10.01.2020. u 11:33

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p