MAKE UP

Make up proizvodi s kojima će obrve baš svaki dan izgledati savršeno

Sjajni proizvodi kojima se uvijek rado vraćamo!

Od kada je pandemija postala sastavni dio naše svakodnevice, poprilično velika količina prašine skupila se na našoj kozmetičkoj polici. Možda se i ne šminkamo kao nekada, no neki make up proizvodi uspješno su se izborili da zadrže svoje čvrsto mjesto u našoj rutini, ponajviše kada govorimo o proizvodima koji naše oči stavljaju u prvi plan.

Budući da svoje domove ne napuštamo bez zaštitnih maski, sav pogled fokusiran je na naše oči. Upravo zato se mrvicu više trudimo da naš pogled bude zavodljiv i besprijekoran, pa tako nije naodmet imati pri ruci proizvode koji nam pomažu da što lakše kreiramo željeni look. Pored maskare i palete sjenila, koja se nakon dugo vremena ponovno pronašla u našim rukama, proizvodi za oblikovanje obrva također imaju našu punu pažnju. Unazad nekoliko godina trendovi u stiliziranju obrva uvelike su se izmjenjivali, od tankih, gotovo nevidljivih obrva, preko strogo iscrtanih, poznatijih kao Instagram obrve, pa sve do nešto opuštenijeg i prirodnijeg looka. Kako su upravo obrve te koje definiraju izgled lica, vrlo je važno imati u svojoj make up kolekcije proizvode koji će pomoći da izgledaju što prirodnije.

Na tržištu se zaista može pronaći pregršt proizvoda za stiliziranje obrva, kao što su maskare koje krote neposlušne dlačice te obrve izgledaju uredno i puno, a jedna od najboljih investicija definitivno su do sjenila ili gelovi koji se prilagođavaju raznim tonovima obrva te pružaju daleko najprirodnije rezultate.

U nastavku smo izdvojili nekoliko proizvoda koji ujedno nose i status pravih klasika jer im se uvijek rado vraćamo!

NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara, Maybelline Brow tattoo

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, e.l.f. Eyebrow Kit

Lancome Sourcils Styler, Artdeco Eye Brow Designer

Foto: Instagram, Lancome, Artdeco, Anastasia Beverly Hills, e.l.f., NYX Professional, Maybelline
Objavljeno: 16.04.2021. u 12:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p