MAKE UP

Make up trik s kojim će svaki puder izgledati apsolutno savršeno

Za savršeno ujednačen izgled tena bez masnog sjaja!

Definitivno najveći izazov u make up svijetu jest pronalazak savršenog pudera. Tako smo spremni uložiti poprilično veliku količinu vremena, ali i novaca, kako bi na našoj polici osvanula bočica koja savršeno odgovara našem tenu te ga čini ujednačenijim, zdravijim i blistavijim. Možda ste do sada već pronašli savršeni make up proizvod, no on ne pokazuje toliko sjajne rezultate kao što smo očekivali jer ga ne koristimo na najbolji način, stoga make up tehniku koju smo izdvojili u nastavku definitivno se isplati imati nadohvat ruke!

O ovoj tehnici uvelike se šuška iza kulisa, a s njom su upoznati vrhunski make up artisti te se na setovima primjenjuje već godinama. U svakodnevnom korištenju make up proizvoda i nije toliko učestala i popularna, što je zapravo šteta jer zaista pruža vrhunske rezultate na koži. Naime, riječ je o nešto drugačijem redoslijedu šminkanja od onog na kojeg smo navikli, pa krenimo redom. Za početak na lice nanesite standardnu kremu koju inače koristite. Važno je da je riječ o hranjivoj kremi, a koja pri tom nije masna te služi kao sjajna podloga za nanošenje pudera.

Zatim, na lice nanesite puder u prahu. Puderi u prahu sjajni su jer su istovremeno neprimjetni na licu i izuzetno moćni. Zahvaljujući sitnim česticama, ovakvi puderi upijaju višak ulja na koži te joj pružaju blago matirani izgled. Iako smo ih navikli koristiti nakon klasičnog pudera, kako bi bili sigurni da će sve ostati na svome mjestu, puderi u prahu u funkciji improviziranog primera su sjajan način da pripremite kožu za nanošenje tekućeg pudera jer možete biti sigurni da on neće skliznuti s lica, a koža će poprimati puno prirodniji izgled, bez masnog sjaja. Nakon pudera u prahu, nanosi se primer, kako bi tekući puder, koji slijedi kao idući korak što bolje izgledao. I zadnji korak naravno je tekući puder, koji će u ovoj varijanti izgledati znatno prirodnije te će se na koži zadržati baš cijeli dan!

Clinique Moisture Surge 72 Hour Auto Replenshing Hydrator

Chanel Poudre Universelle Libre Puder u prahu

NARS Cosmetics pore and shine control primer

Bourjois Always Fabulous tekući puder

Foto: Instagram, Clinique, Chanel, NARS, Bourjois
Objavljeno: 05.12.2021. u 21:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p