MAKE UP

Maskara koju uvijek iznova kupujemo

Otkrijte maskaru koja ima status - najprodavanija!

Pronaći dobru maskaru često se pokaže kao pravi izazov, pogotovo kada na tržištu postoji toliko raznovrsnih maskara da ne znamo od kuda početi. Sigurno su se u vašoj kozmetičkoj torbici pronašli brojni modeli maskara, no niti jedna nije toliko zadovoljila vaše apetite za zavodljivim pogledom, a da biste ju ponovno kupili...

No, s vremena na vrijeme određeni make up proizvod zadobije toliku pozornost da o njemu jednostavno ne prestajemo slušati hvalospjeve. Tako ste sigurno čuli za maskaru 'Paradise Extatic' L'Oréal Paris, koja na Amazonu trenutno broji više od 186 pozitivnih recenzija, a ujedno je i zadobila i status najprodavanije maskare. Riječ je o maskari koja toliko nježno ističe naše trepavice, ne ostavljajući pritom iritantne grudice te ne sjeda teško na trepavice, stoga je možete nanositi baš svaki dan i imati osjećaj kao da ju zapravo i niste nanijeli.

@_constance_d

Također kod odabira maskare posebno nam je važan i oblik četkice koja je perfektno zakrivljena da u jednom potezu produžuje same trepavice i pruža im željeni volumen. Ova maskara je obogaćena i njegujućim ricinusovim uljem, pa možete biti sigurni kako nanosite proizvod koji također istovremeno i njeguje vaše trepavice. Cijena maskare se kreće negdje oko stotinjak kuna, stoga ako ste u potrazi za maskarom koja će trajati cijeli dan te vašim trepavicama pružiti definiciju i volumen, definitivno pružite šansu ovoj maskari!

L'Oréal Paris Paradise Extatic  @_constance_d

Objavljeno: 03.10.2019. u 11:46
Tagovi: maskara

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p