MAKE UP

Maskare: 3 najtraženija modela koja morate imati

Make up proizvod koji čini razliku!

Bez obzira na to što se sadržaj make up torbica svakog od nas razlikuje, postoje određeni proizvodi koji su konstanta te se uvijek nalaze pri ruci. Jedan od takvih proizvoda definitivno je maskara, ali pronaći onu kvalitetnu ponekad može predstavljati pravi izazov. Naime, idealna maskara pruža postojan i pun izgled trepavica, ali s druge strani težnja je usmjerena i ka što prirodnijem izgledu, pa neugodne grudice ili spojene trepavice definitivno nisu ono što ovim proizvodom želimo postići.

Pronaći dobru maskaru ravno je pronalasku idealnog pudera, gotovo pa nemoguće, ali razmislimo li dva puta, na tržištu ipak postoje proizvodi koji će zadovoljiti apsolutno svačije potrebe i želje. Možemo se složiti kako niti jedan make up look nije potpun niti završen bez maskare jer upravo taj proizvod je onaj koji cijelom izgledu daje određeni glamurozan, ali i neizmjerno ženstven te senzualan prizvuk. Maskara se najčešće koristi kao jedan od segmenata šminke očiju, ali uz neutralnu i jednostavnu bazu, može biti i jedini proizvod koji nanosite na oči jer uz onu pravu, odličan izgled sigurno neće izostati. Guste trepavice oduvijek su jedan od beauty imperativa svake žene te iako danas postoje razne varijante pomoću kojih možete dugotrajnije zadržati gust izgled trepavice, nekako se ipak na kraju uvijek volimo vratiti dobro provjerenom djelovanju maskare.


@brittanyxavier

Too Faced je make up brend koji u svojim kolekcijama ima velik broj proizvoda koji su zauzeli status kultnih, ali Too Faced Better Than Sex definitivno je maskara o kojoj se posljednji period najviše govori. Naime, maskara dolazi u dvije verzije, onoj standardnoj i vodootpornoj, a riječ je o proizvodu koji na vrlo prirodan način trepavice čini gušćim i dužim pritom ih ne spajajući. Ova maskara dolazi u crnoj boji, što posljedično još više djeluje na to da trepavice izgledaju gušće i bujnije, a četkica koja prati liniju oka savršeno je prianjajuća, pa ako već niste, isprobajte ovu maskaru jer možete biti sigurni da vas niti u jednom trenutku neće iznevjeriti.

Too Faced Better Than Sex Mascara, Too Faced Better Than Sex Mascara waterproof

Sljedeća maskara koja je zauzela svoje mjesto pod zvjezdanim nebom je ona brenda Benefit, a radi se o modelu BADgal Bang mascara. Za razliku od Better Than Sex maskare, Benefitov BADgal BANG ima tvrđu četkicu s nešto rjeđim zupcima, ali efekt koji se njome postiže su savršeno razdvojene trepavice bez ijedne nepravilnost. Upravo ova maskara idealan je odabir za sve one s nešto kraćim trepavicama kojima ne nakon učestalog nanošenja proizvoda počnu događati nuspojave u vidu spomenutih grudica i slijepljenih dlačica. Također, ovaj tip četkice sjajan je za donje trepavice jer možete biti sigurni da se proizvod neće preslikavati na kožu. Ono što se nikako ne smije zaboraviti napomenuti kada govorimo o ovoj maskari činjenica je kako traje i do 36 sati, a je li to doista tako, najbolje da se uvjerite sami.

Benefit BADgal Bang Mascara

Posljednja maskara koja se je pronašla na listi najtraženiih definitivno pripada make up klasicima, a pogađate, radi se o Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils Mascara - Noir Radical. Ovaj proizvod zasigurno ćete pronaći u make up torbicama svih onih zaljubljenika u klasiku, kvalitetu te izgled koji očarava na prvi pogled. YSL maskara dolazi u elegantnom i profinjenom pakiranju, a spomenuti izgled vrlo vjerodostojno prati i gusta četkica koja savršeno produžuje trepavice kreirajući zavodljiv izgled. Ova legendarna maskara definitno je proizvod s kojim baš nikada ne možete pogriješiti , a kao dokaz tome su i vjerni kupci koji joj se usprkos novim proizvodima na tržištu, uvijek iznova vraćaju.

Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils Mascara - Noir Radical

Objavljeno: 31.07.2019. u 13:30
Tagovi: maskara

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p