MAKE UP

Maskare koje će vašim trepavicama dati volumen i stvoriti efekt umjetnih trepavica!

Pristupačni proizvodi koje ćete obožavati

Bez obzira na sezonu i trenutačne trendove, maskara je jedan od onih makeup proizvoda koji se baš uvijek pronađu u našoj kozmetičkoj torbici. Ipak, s obzirom na sve veću ponudu i ogroman izbor ovog beauty klasika, katkada se lako izgubiti i pogriješiti u odabiru.

Bez obzira na makeup stil koji njegujete, ali i modni stil općenito, maskara je nezaobilazni dio baš svake makeup rutine. Kvalitetnom maskarom ćete u samo nekoliko poteza unijeti onaj ključni, završni efekt koji će podignuti svaki look, a mnogo je i onih kojima je maskara jedini makeup ''alat'', posebice kada govorimo o toplijem vremenu i ljetnoj sezoni u kojoj volimo pustiti našu kožu da diše i u kojoj svedemo korištenje makeup proizvoda na minimum. Idealna maskara istovremeno će produžiti vaše trepavice i stvoriti primjetan i efektan volumen, a zahvaljujući svijetu make up proizvoda koji je iz dana u dan sve bogatiji, takvih proizvoda na tržištu ima zaista mnogo.

Od drogerijskih make up brendova pa do luksuznih beauty kuća, sva veća imena beauty industrije u posljednih nekoliko godina posvetila su se stvaranju savršene maskare - s naglaskom na vječno traženi volumen. Spoj inovativne četkice, kvalitetne formule i boje ključne su točke za stvaranje kvalitetne maskare i iako se ovaj beauty proizvod na prvu može učiniti kao prilično jednostavan i bazičan, činjenica je da je potraga za savršenom maskarom jedan od najčešćih i najvećih make up izazova. Zato smo u nastavku izdvojili nekoliko maskara namijenjenih isključivo povećanju volumena koje ćete pronaći u svakoj bolje opremljenoj drogeriji, a koje se svakako isplati isprobati!

Max Factor Masterpiece Max, Collistar Infinito 

Lancôme Monsieur Big, L´Oréal Paris False Lash X-Fiber

Max Factor Rise & Shine , L´Oréal Paris Paradise Extatic

Objavljeno: 20.04.2020. u 15:12
Tagovi: Make up, maskara

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p