MAKE UP

Maskare koje morate isprobati ako želite dodati volumen svojim trepavicama

Favoriti s kojima ne možete pogriješiti!

Ljeti smo se možda odmarali od svoje make up kolekcije, budući da je preplanuli ten bio sasvim dovoljan da istaknemo svoju prirodnu ljepotu, no niske temperature ponovno su nas podsjetile koliko se zapravo volimo igrati sa svim tim zanimljivim proizvodima koji užurbanu svakodnevicu čine mrvicu ljepšom. Nadalje, ova godina je dosta specifična kada je make up rutina u pitanju, pa smo tako od nekih proizvoda jednostavno digli ruke zbog obaveznog nošenja zaštitne maske, a što je u drugu ruku stavilo u fokus neke druge proizvode...

Zbog svima nam poznate situacije, veliki dio našeg lica tijekom dana bude prekriveno, što je nanošenje pojedinih make up proizvoda učinilo suvišnim. Tako smo primjerice omiljeni puder, zamijenili s korektorom kojeg nanosimo na pojedine dijelove lica kako bismo eventualno prikrili pokoju nepravilnosti na koži, a dok je ostatak make upa fokusiran na pogled. Maskara definitivno ovdje igra najveću ulogu, budući da je riječ o make up proizvodu koji je prikladan za svakodnevno ispunjavanja obaveza te nenametljivo ističe sve ono što volimo na svome licu. Da bi neka maskara zadobila status 'savršena', važno nam je da istovremeno produžuje trepavice te stvara efektan volumen.

Danas na tržištu možete pronaći raznovrsne maskare koje su se istaknule svojim spojem inovativne četkice i izdržljive formule, a iako se tijekom nanošenja make up proizvoda vodimo filozofijom manje je više, kada je riječ o maskarama nekako smo u potrazi za suprotnim efektom, stoga u nastavku otkrijte upravo takve maskare!

L’Oréal Paris Double Extend Beauty Tubes Lengthening Mascara, MAC Extended Play Lash Mascara Gigablack

No7 Stay Perfect Long-Lasting Volume Mascara, Kevyn Aucoin The Curling Mascara

Hourglass Unlocked Instant Extensions Mascara, Sensai Lash Volumiser 38°C Mascara

Foto: Instagram, Hourglass, Sensai, No7, Kevyn Aucoin, L'Oreal Paris, MAC
Objavljeno: 08.09.2020. u 11:18
Tagovi: Make up, maskara

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p