MAKE UP

Maskare koje odlično spajaju cijenu i kvalitetu, a vole ih koristiti i poznati svjetski vizažisti

Znamo kako istaknuti svoj pogled
Iako već odavno znamo da veća cijena nužno ne opravdava kvalitetu, pogotovo kada je riječ o beauty svijetu, i dalje je uvriježeno mišljenje kako je to uglavnom tako. Ipak, brojni drogerijski proizvodu uvjerili su nas da na tržištu doista postoje sjajni proizvodi koji neće opustošiti budžet, a čiji je finalni rezultat i više nego zadovoljavajuć. To potvrđuju i vodeći svjetski vizažisti i beauty influenceri koji iste te proizvode kosite, a mi smo se ovog puta fokusirali na maskare i pronašli one najbolje.

Složit ćemo se kako je maskara jedan od osnovnih makeup proizvoda bez kojeg ne možemo zamisliti svoju kozmetičku torbicu. Pronaći onu idealnu nije lako i većina žena isprobala je mali milijun maskara, no ipak, neke se ističu i nisu razočarale gotovo nikog. Primjerice, L’Oréal Voluminous Mascara jedna je od najtraženijih, a sve zato što već u jednom potezu trepavice čini dugačkim i zavodljivim te je idealna i za malene donje trepavice te ih produžuje bez stvaranja neželjenih grudica. Još jedan od favorita je i Maybelline Sky High Lash. Ova maskara je apsolutni ‘bestseller’ kada je riječ o drogerijskim inačicama, a specifična je po tome što ima četkicu koja maksimalno produžuje trepavice te je pogodna za sve tipove trepavica.

Odlične maskare koje neće razočarati

Jedna od najpovoljnijih maskara koju možete kupiti je Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara, ali efekt koji pruža vrijedi milijun dolara. Ova maskara pravo je malo čudo, u tren oka kreira voluminozne trepavice i daje im punoću i duljinu, a cijena je poprilično niska i pogodna za svačiji budžet. Stoga, ako ste još uvijek u potrazi za pravom maskarom, a nekima s naše liste još uvijek niste pružili priliku, pravo je vrijeme da to promijenite i uvjerite se da drogerijski proizvodi apsolutno mogu parirati onim luksuznim!

Ovo je nekoliko drogerijskih maskara koje su se pokazale najboljima!

L'Oréal Voluminous Volume Building Waterproof Mascara, Maybelline Great Lash

Maybelline New York Lash Sensational Sky High Mascara, Essence Lash PRINCESS

Covergirl Lash Blast Volume Mascara, L'Oréal Paris Telescopic Black Maskara

Foto: Instagram, Cobergirl, L'Oreal Paris, Maybelline, Essence
Objavljeno: 19.09.2023. u 07:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p