MAKE UP

Modni velikan Ganni predstavio je svoju prvu beauty kolekciju

Beauty proizvodi stvoreni za blagdansku sezonu

Omiljeni skandinavski modni brend koji je nedavno dobio B Corp certifikat održivosti sada ulazi na beauty tržište, gdje nastavlja svoju odgovornu poslovnu misiju. Evo što znamo o prvoj Ganni kolekciji make up proizvoda!

Sve zaljubljenike u make up razveselit će vijest da je modni velikan Ganni ostvario suradnju s američkim clean kozmetičkim brendom Submission Beauty i na kozmetičko tržište donio sasvim poseban beauty proizvod. Riječ je o biorazgradivom glitteru bez mikroplastike čiji je glavni sastojak celuloza dobivena iz eukaliptusa. Ova plant based formulacija tako nastavlja poslovnu filozofiju popularnog skandi brenda koji na prvo mjesto stavlja društvenu odgovornost i održivo djelovanje.


Dva brenda udružila su svoje snage kada je u pitanju clean formulacija proizvoda, a brojna zainteresirana publika je pritom dobila prostor za slobodnu ekspresiju. Limitirana kolekcija tako donosi tri nijanse divnog glittera koji nikako nisu za sramežljive. Ružičasta, srebrna i zlatna boja oduševit će sve one koji teže upečatljivim make up kreacijama. Ovi svjetlucavi glitteri izgledaju nam idealno i za nadolazeću blagdansku sezonu u kojoj ćemo ponovno obožavati blistavu estetiku. Cijena ovog inovativnog beauty proizvoda je 25 dolara, a dostupan je na službenim stranicama brendova.

Foto: Instagram
Objavljeno: 20.10.2022. u 13:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p