MAKE UP

Mogu li korektori zamijeniti omiljene pudere?

Pitanje koje će preokrenuti vaše kozmetičke torbice

Svakodnevno nanošenje kompletnog make upa postalo je luksuz koji si rijetki mogu priuštiti s obzirom na to da smo vremenski svakim danom sve ograničeniji. Izlazak iz stana samo s jednim proizvodom na licu zvuči kao loš početak dana, no to ne mora biti tako ako znate koji proizvod morate koristiti da bi u svakom trenu izgledali besprijekorno.

Iako se na korektore gleda kao na proizvode koje uglavnom koristimo kako bi sakrili činjenicu da već nekoliko noći nismo spavali, beauty svijet svakim danom je sve napredniji, pa tako postoje korektori koji u sebi sadrže formule zbog kojih ih možemo nositi same, bez pudera. Zbog svoje gustoće lako se nanose na lice istovremeno prikrivajući sve nepravilnosti i nedostatke. Važno je pronaći nijansu korektora koja će se neprimjetno stopiti s tonom naše kože, tako da prirodni izgled lica bude u prvom planu.

Osim pozitivnog make up učinka koji korektor pruža našem licu, njegova prednost u odnosu na pudere leži u tome što su manji, pa ih možemo ubaciti u svaku torbicu i eventualno popraviti šminku tijekom dana. Također, česti je savjet stručnjaka da biramo korektor dvije nijanse svjetliji u odnosu na naš prirodni ten kako bi posvijetlili tamna područja ispod očiju, no taj savjet svakako izbjegavajte ako planirate korektor koristiti umjesto pudera. Definitivno nakon ove male promjene možete očekivati prirodan i besprijekoran izgled, što je zapravo i konačan cilj šminkanja.

Foto: Instagram
Objavljeno: 02.02.2019. u 00:00
Tagovi: korektor, beauty

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p