MAKE UP

Muku mučite s nanošenjem tuša na oči? Onda ove make up favorite morate isprobati!

Za brzo, jednostavno i besprijekorno nanošenje tuša!
Kao jedan od najvećih izazova u svijetu make upa definitivno se izdvaja nanošenje tuša na oči. Riječ je o proizvodu koji nas nerijetko izbaci iz takta jer nikako ne možemo postići onaj željeni, oštri i zavodljivi look koji prekrasno naglašava naš pogled, dok je postizanje ujednačenog izgleda jedna posve nova razina stresa...

Ako se mislili kako vas ništa ne može izbaciti iz takta, onda sigurno nikada niste nanosili tuš na oči. Tako će se i ove jesen ovaj proizvod pronaći u središtu pozornosti, a koji je zaslužan za transformaciju iz dnevnog u večernji look te koji svakom make upu pruža dodatnu dozu glamura. S druge strane, koliko god obožavali vidjeti tuš na očima jednako tako mrzimo njegovo nanošenje. Brojni su trikovi kako nanijeti brzo i besprijekorno tuš na oči, no nažalost niti jedan ne funkcionira ako u rukama držimo loš proizvod.

Kvaliteta proizvoda, a najviše dizajn samog kista za nanošenje nešto je na što se najviše treba obratiti pažnja kako bi šminkanje prošlo bez previše stresa. Da bi tuš bio dobar i da bismo od njega dobili sve ono što želimo, bitno je da je bogato pigmentiran, dugotrajan te da se ne oslikava na kapke. Danas se na tržištu mogu pronaći sjajni proizvodi za brzo i jednostavno nanošenje tuša, pa čak i ako ste najveći amater čije ruke nisu niti malo mirne. Nekoliko favorita smo izdvojili u nastavku, stoga je pravo vrijeme da osvježite svoju make up kolekciju pokojim novitetom.

Chanel Le Crayon Yeux Precision Eye Definer, Maybelline Eyestudio Master Precise All Day Liquid Eyeliner

NYX Professional Makeup tuš za oči

Charlotte Tilbury Feline Flick Volume 2 Liquid Eyeliner, Maybelline Tattoo Studio Liquid Ink Liner

Foto: Instagram, NYX, Chanel, Maybelline, Charlotte Tilbury
Objavljeno: 07.09.2022. u 11:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p