MAKE UP

Najbolja sjajila koja će vizualno zaista povećati vaše usne!

Sjajila koja se isplati probati!
Povećanje usana u posljednjih nekoliko godina postao je jedan od najtraženijih kozmetičkih tretmana. No, ako ste jedni od onih kojima injekcije nisu opcija, baš kao ni trošenje poveće svote novca na uljepšavanje, savjetujemo da istražite trenutnu ponudu sjajila za usne među kojima ćete pronaći zaista kvalitetne proizvode koji će ih vizualno znatno povećati, a koji će u isto vrijeme usnama pružiti potrebnu njegu.

Iako sjajila za usne s ‘plumping’ efektom nisu nikakva novost na tržištu, još uvijek postoji mnogo skeptika kojima je teško povjerovati da su ‘obična sjajila’ za usne u mogućnosti uopće djelovati na taj način. Na našu sreću, sjajila za usne s godinama su unaprijeđena u lagane, hidratantne formule koje jačaju vaše usne nježnim sastojcima. Sjajila su nekoć koristila iritanse niskog stupnja (kao što su menta i cimet) kako bi usne izgledale veće, a danas u ponudi imamo nježne formule koje sadrže mnoštvo hidratantnih tvari (hijaluron) i sastojaka koji povećavaju protok krvi u područje na koje se nanose. A s obzirom na sve veći izbor spomenutih sjajila, možete biti vrlo specifični u onome što tražite; bilo da se radi o glamuroznom sjajilu u boji, kremastom balzamu za svaki dan ili pak prozirnoj formuli s besprijekorno sjajnim efektom, sve od navedenog pronaći ćete u trenutnoj ponudi! 
 
A za sve oni koji su potpuno neupućeni u ‘svijet sjajila’, izdvojili smo šest najboljih sjajila za usne s ‘plumping’ efektom koji su ujedno i najprodavaniji proizvodi, a koje biste svakako trebali probati ako ne znate odakle krenuti! 

DIOR Dior Addict Lip Maximizer Serum

 Diego dalla Palma Push Up Gloss Volume Effect, ARTDECO Glossy Lip Volumizer

 Note Cosmetique Le Volume

 Tolure Cosmetics Lipboost, Collistar Lip Gloss Volume


Foto: Instagram, DIOR, Diego dalla Palma, ARTDECO, Note Cosmetique, Tolure Cosmetics, Collistar
Objavljeno: 26.01.2023. u 15:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p