MAKE UP

Najbolja sjajila koja stvaraju efekt punih usana!

Imate li već svog favorita?

Pred nama su sve topliji dani, a to znači da je pravi trenutak kako bismo napravili sitne promjene u našem makeup-u. Tako ćemo na neko vrijeme 'pospremiti' tamne ruževe i okrenuti se nešto fluidnijim odabirima koji savršeno pristaju sunčanim danima!

Unatoč tome što neko vrijeme nisu bila popularana, sjajila su make up proizvod koji se unazad nekoliko sezona vratio na velika vrata. Naime, sjajila su iznimno jednostavna i praktična za upotrebu, ne stvaraju osjećaj težine već naprotiv, iznimno su lagani proizvod koji licu podaruje prirodan izgled. Kod sjajila za usne važno je ne pretjerati s količinom, odnosno dovoljna su svega dva sloja kako bi se postigao željeni efekt punijih usnica, a osim toga, možete birati i između različnih boja te ih prilagoditi tenu.

Ono što najviše volimo kod sjajila za usne je činjenica da se neizmjerno lako prilagođavaju različitim prigodama pa tako nije ih neobično vijesti u neutralnim casual izdanjima, kao niti onim nešto glamuroznijim. Isto tako, trik koji je korisno znati uključuje kombinaciju sjajila i ruža za usne. Ova kombinacija je posebna po tome što će sjajilo svakom ružu podariti jednu novu dimenziju, stoga ako već nemate nekoliko komada sjajila na svojoj kozmetičkoj polici, kako biste što jednostavnije odabrali ono pravo, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita koji sigurno neće razočarati!

Anastasia Beverly Hills Lip Gloss, Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath Gloss

Chanel Rouge Coco Gloss – 728 Rose Pulpe, NYX Pump it up Lip Plumper Angelina


Tom Ford Gloss Luxe, Too Faced Lip Injection Power Plumping Lip Gloss

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.02.2021. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p