MAKE UP

Najbolja sjajila koja u tren oka stvaraju efekt punih i sočnih usnica

Proljetni trend koji volimo!
Kada bismo zavirili u bilo koju kozmetičku torbicu sigurni smo da bi u njoj pronašli jedan dobar ruž za usne. No, mikro trendovi su ove sezone upetljali svoje prste kada je riječ o ovoj make up klasici, pa tako sve češće ruž zamjenjujemo praktičnim sjajilima koja u tren oka postižu efekt punih i sočnih usnica!

Iako opsesiju sjajilima za usne vežemo uz 2000-te godine, stavljanjem njegovanog i prirodnog izgleda u fokus beauty rutine ovaj pomalo zaboravljeni trend ponovno je podigao veliki hype među zaljubljenicama u beauty svijet. Tako će ovog proljeća upravo sjajila za usne voditi glavnu riječ u našoj svakodnevnoj make up rutini, a razloga zašto volimo ovaj proizvod je zaista previše; od toga da ne trebamo biti make up stručnjak kako bismo u jednom potezu nanijeli proizvod, pa sve do toga da odlično pristaje baš svima!

Trend koji ne zaobilazimo ovog proljeća

Danas gotovo nema make up brenda koji u svoju ponudu nije smjestio barem jedno dobro sjajilo, pogotovo kada je u posljednje vrijeme sav fokus na zdravom, minimalističkom looku.
Prednost sjajila je ta što svoj izgled možete prepraviti uvijek i svugdje, a usne nakon nanošenja izgledaju punije, sočnije te spremno na poljupce. U nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih sjajila, a koja se moraju ovog proljeća pronaći i u vašoj kolekciji!

Mac Cosmetics Lipglass, Catrice Lip Jam Hydrating Lip Gloss

Kiko Milano Lip Volume

Dior Lip Glow Oil, NYX Professional Makeup Butter Gloss

Foto: Instagram, Dior, NYX Professional, Kiko Milano, Mac Cosmetics, Catrice
Objavljeno: 04.03.2023. u 15:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p