MAKE UP

Najbolje BB kreme koje koristimo ovog proljeća!

Odlični proizvodi koji će vas oduševiti!

Dolaskom sve toplijih dana, a što se tiče make up-a, okrećemo se nešto laganijim teksturama koje naglašavaju prirodan izgled. U tom slučaju BB kreme nameću se kao odabir s kojim nema greške, a kako bismo vam pomogli prilikom odabira idealne varijante, istražili smo koji su to trenutno favoriti na tržištu!

Ako pripadate onoj skupini koja ne voli nositi puder na dnevnoj bazi, a želite ujednačen i postojan ten, BB kreme su idealan izbor za postizanje takvog izgleda. Svojim sastavom BB kreme su kombinacija hidratantne kreme i tonirane kreme, u većini slučajeva zaštite za sunce te ostalih sastojaka koji se koriste za njegu kože. U ideji BB krema je tri u jedan, odnosno zamjena za bazu, puder i toniranu kremu, a određeni proizvodi u sebi sadrže sastojke na bazi silikona kako bi se postigao efekt zaglađene kože. Iako imaju nešto bolje prekrivanje od same tonirane kreme, BB kreme ipak su zadržale hidratacijska svojstva i njegujuće sastojke, ali to ne znači da neće prekriti sitne nepravilnosti na licu. Jedna od najvećih prednosti ovih krema je to što obnavljaju kožu, ne začepljuju pore, smanjuju crvenilo i ne isušuju površinski sloj. Tako je nakon korištenja BB kreme koža glatka i mekana.

BB kreme kao glavna zvijezda prirodnog looka

BB krema nanosi se brzo i lako, nije potreban kist, ali ga možete koristiti te je sam proces znatno brži od stavljanja pudera. Iako je BB krema, krema, preporučuje se da prije nanošenja hidratizirate lice standardnom kremom koju koristite jer ipak, usprkos svim sastojcima koje sadrži, sama BB krema nije dovoljna i nikako ne smije zamijeniti uobičajenu njegu lica.

Stoga, kao što smo spomenuli, kako bismo vam olakšali odabir, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajni proizvoda za koje se mogu čuti samo najbolji komentari!

Fenty Beauty by Rihanna Eaze Drop Blurring Skin Tint, Maybelline Dream Fresh BB Cream 8-In-1 Skin Perfector

BareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30, Neutrogena Hydro Boost Hydrating Tint

Tarte Amazonian Clay BB Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 20, NYX Professional Makeup Bare with Me Tinted Skin Veil

Foto:
Objavljeno: 28.02.2023. u 16:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p