MAKE UP

Najbolje maskare koje će izvući maksimum iz kratkih trepavica

Duge i uvijene trepavice više nisu nedostižne
Maskara je definitivno jedan od osnovnih beauty proizvoda. Bilo da ste beauty junky ili minimalist kada se radi o dekorativnoj kozmetici, dobra maskara bi trebala biti osnova vašeg make up-a. Izbor je nešto lakši za sretnice koje imaju prirodno duge i guste trepavice, a za sve one čije trepavice nisu baš suradljive donosimo popis najboljih maskara koje omogućavaju maksimalnu dužinu i volumen.

Ako imate kratke trepavice u svojoj kozmetičkoj torbici sigurno imate uvijač za trepavice. Ovaj mali beauty pomagač presudan je za efekt dužine i podizanja prije nego započnete s nanošenjem bilo koje maskare. Prilikom odabira maskare za kratke trepavice posebno treba obratiti pažnju na formulu i vrstu četkice, u ovom slučaju odlučite se za silikonsku. Također, presudno je da vam formula omogući podizanje bez osjećaja težine te da se može lako nadograđivati za maksimalno produljenje.

Na našem popisu su se pronašli neki već dobro poznati proizvodi iz drogerijske ponude-L'Oreal, Rimmel i Bourjois imaju pouzdana rješenja za produljenje i podizanje. Vaše kratke trepavice će definitivno obožavati Benefitovu maskaru They're Real koja produžuje, uvija, uz to daje volumen, podiže i odvaja trepavice, a formula joj je postojana i neće se razmazivati. MAC Magic Extension maskara kako joj i samo ime kaže, pružit će vam maksimalnu duljinu te je pogodna za nadograđivanje. Ako želite uložiti nešto više novca u vašu maskaru, idealne opcije su Lancôme i Chanel. Lancôme Lash Idôle kombinacijom posebne četkice i gel formule podiže i produžuje trepavice već pri prvom nanošenju. Maskara Chanel Inimitable Intense, uz to što garantira maksimalnu duljinu i volumen, istovremeno njeguje i obnavlja vaše trepavice.

Ako još uvijek mislite da vašim kratkim trepavica nema pomoći, proučite naš popis i pronađite svog saveznika za predivan izgled trepavica.

Chanel Inimitable Intense, L'Oreal Paris Bambi Eye False Lash

Rimmel Extra 3D Lash, NYX Worth The Hype

Lancôme Lash Idôle, MAC Magic Extension

Benefit They're Real, Bourjois Volume Glamour Ultra Curl

Foto: Instagram, Benefit, Bourjois, Lancome, MAC, Rimmel, NYX, Chanel, L'Oreal
Objavljeno: 18.11.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p