MAKE UP

Najbolje olovke s kojima ćete najlakše kreirati pun izgled obrva!

Olovke za obrve koje stvaraju prekrasan, prirodni look!

Unazad nekoliko sezona olovke za obrve nisu bile sastavni dio naše kolekcije, a ovom području lica posvećivali smo onoliko pažnje koliko je potrebno da imaju uredan izgled. Dolaskom pandemije i činjenicom da je sav fokus stavljen na naš pogled, izgled obrva dobiva jedan posve nov značaj, pa se tako olovke za njihovo oblikovanje moraju pronaći u gotovo svakoj kozmetičkoj torbici!

Imati dobru olovku za stiliziranje obrva jednako je važno kao i pronaći pravu maskaru, ali je također jednako i izazovno! Baš kao i trepavice, tako i obrve imaju velik utjecaj na cjelokupni izgled lica, pa se za njih često kaže da su naš najljepši ukras. U posljednje vrijeme najveći trendovi na beauty sceni tiču se upravo obrva, a koje su sve samo ne dosadne i jednolične. Općenito kada su obrve u pitanju, prošli smo poprilično trnovit put u njihovom stiliziranju,+; od pretjerano počupanih, preko strogo uokvirenih, da bi danas njegovali nešto prirodniji, opušteniji look. S druge strane, ako nemate prirodno guste obrve, njihov izgled uvijek možete pospješiti genijalnim make up proizvodima kao što su olovke za obrve.

Danas se na tržištu može pronaći zaista pregršt sjajnih olovki čija je formula pigmentirana u toj mjeri da savršeno imitira prirodan izgled obrve te dovoljno kremasta da s njom lako možete te iste obrve i upotpuniti. Također, veliki broj ovakvih olovki dolazi i s prikladnim češljićem, a što pripomaže u kreiranju nešto prirodnijeg looka. U nastavku smo izdvojili nekoliko olovki za obrve koje su nas osvojile na prvu, a vjerujemo da će i vas!

Urban Decay Brow Beater Microfine Brow Pencil And Brush, NARS Brow Perfector

Anastasia Beverly Hills Perfect Brow Pencil, Milani Precision Brow olovka za obrve

Charlotte Tilbury Brow Lift, MAC Veluxe Brow Liner

Foto: Instagram, Charlotte Tilbury, MAC, Anastasia, Milani, Urban Decay, NARS
Objavljeno: 17.01.2022. u 15:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p