MAKE UP

5 najboljih vodootpornih maskare stvorenih i za najzahtjevnije ljetne uvjete

Zaboravite na razmazanu maskaru

Odlazak na ljetovanje često je obilježeno velikom beauty rutinom kako bi prve zrake sunca i kupanje dočekali u potpunosti spremni. Preparati za glatku kožu bez dlačica, nekoliko pilinga, hidratne kreme, bronzeri i ključni proizvodi za sjajnu i podatnu kosu neizostavni su, no što vam nedostaje?

Ako upitate žene bez kojeg make up proizvoda nikako ne mogu, najvjerojatnije će odgovor na teško pitanje pripasti korektoru, rumenilu te maskari. Naime, duge i guste trepavice poželjne su bez obzira na količinu make upa kojeg nanosite ili pak ako preferirate totalni no make up look. Točnije, naglašavajući oči moguće je u potpunosti transformirati lice. Pogled je otvoreniji, a pažnja promatrača ne sumnjivo je usmjerena upravo na oči. Naravno, ljeti je taj zamamni „pogled ispod obrva“ ipak zahtjevniji jer puno više vremena provodimo na suncu i toplini, znojimo se i kupamo.

Vodootporne maskare su sjajna alternativa za svakoga tko se bez naglašenih trepavica osjeća golo. No odabrati vodootpornu maskaru koja uspijeva odoljeti svim uvjetima, ne mrvi se i s lakoćom se uklanja je daleko zahtjevniji zadatak. Stoga smo odlučili isprobati niz vodootpornih maskara i odabrali svoje favorite koji će oduševiti baš sve bez obzira na postojeću duljinu, gustoću i oblik trepavica.M.A.C. 'False Lashes' vodootporna maskaraMaybelline 'Lash Sensational' vodootporna maskara
Too Faced 'Better Than Sex' vodootporna maskara


Urban Decay 'Perversion' vodootporna maskaraMaybelline 'Great Lash' vodootporna maskara

Foto: Instagram, Maybelline, M.A.C., Amazon
Objavljeno: 26.07.2019. u 13:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p