MAKE UP

Najbolji adventski kalendari koje želimo pokloniti isključivo - sebi!

Sjajni beauty kalendari koje želimo zadržati samo za sebe!

Prvi božićni ukrasi već su okupirali izloge omiljenih trgovina, a grad polako poprima svoje prepoznatljivo blagdansko ruho u kojem toliko uživamo. Nestrpljenje se uveliko osjeća u zraku, a kako bi nam iščekivanje najčarobnijeg perioda u godini bilo mrvicu jednostavnije, tu su adventski kalendari koji ni ove sezone nisu podbacili!

Iako nemamo ništa protiv onih tradicionalnih, čokoladnih kalendara, odbrojavanje do Božića postalo je nezamislivo bez barem jednog beauty kalendara. Tako sve veći broj kozmetičkih brendova u svoju ponudu uvrštava kalendare ovakvog tipa, a koji su najčešće sastavljeni od bestsellera. Uglavnom je riječ o njihovim putnim pakiranjima, ali i o nešto konkretnijim proizvodima koje možda do sada nismo imali priliku testirali, pa je ovo sjajna prilika da se malo pobliže upoznamo s ponudom samog brenda čiji kalendar smo odlučili kupiti. Posebno nam je zapeo za oko Douglasov adventski kalendar, čija je tema 'Božić oko svijeta', pa kao takav na svojoj poleđini kombinira poznate spomenike velikih metropola u zimskom dizajnu te u naš dom unosi šarm velikog grada. Ovaj kalendar možete kupiti i putem njihove online trgovine, a razlog zbog kojeg dodatno obožavamo Douglas su genijalni mirisni paketići koji stižu na vašu adresu nakon narudžbe na webshopu.Naime, u paketiću će uvijek biti navedeno s kojim mirisom je narudžba pošpricana pa ga kasnije možete kupiti ako vam se svidi. Nema više besmislenih potraga na internetu za mirisom kojeg ste nanjušili! Ako ste, pak, nestrpljivi i želite što prije svoju webshop narudžbu, Douglas je pronašao rješenje i za to. Pick up station pogodnost je koju nude od veljače, a riječ je o mjestu na kojemu kupci u istom danu mogu naručiti i preuzeti svoj beauty paketić. Za one koji trebaju savjet ili konzultacije oko odabira proizvoda, poslovnice Douglas parfumerija najbolji su odabir. U dućanima rasprostranjenima diljem Hrvatske kupovina je uvijek divno iskustvo, posebice kad naiđete na beauty stručnjake koji su uvijek spremni dati savjet oko parfema ili njege kože. Jednako nam je kul i njihova aplikacija na koju ćete se navući u svega par minuta. Potpuno je besplatna, a maksimalno olakšava kupovinu!

Pored ovog kalendara, u nastavku smo izdvojili i nekoliko drugih favorita, stoga je pravo vrijeme da počastite sebe jer su ovi kalendari jednostavno predobri da bi ih nekome drugom poklonili!

Douglas Exclusive Advent Calendar

Benefit Cosmetics Shake Your Beauty Set Limited Edition

Kiehl's Limited Edition Skincare Advent Calendar

RITUALS The Ritual of Advent

L'Occitane Advent Calendar

Foto: PR, Douglas, Benefit, Kiehl's, Rituals, L'Occitane, Instagram
Objavljeno: 01.11.2020. u 00:00
Tagovi: Božić, kalendar

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p