MAKE UP

Najbolji drogerijski puderi koji osvajaju svojom kvalitetom i cijenom

Proizvodi koji garantiraju prekrasan ten!

Činjenica jest kako se tajna savršenog make upa nalazi u samom startu naše make up rutine. Nakon što smo lice dobro pripremili za šminkanje, nanošenje pudera korak je o kojem zapravo ovisi kako će naš kompletni make up look izgledati, stoga je važno odabrati proizvode koji će biti uspješan u prekriravnju sitnih nepravilnosti na licu, ujednačiti naš ten te stvoriti prirodni sjaj kože.

Kada je odabir podloge, odnosno pudera u pitanju, naši odabiri uglavnom variraju od tekućih formula, pa sve do raskošnih kremasth struktura, a drogerijska ponuda poprilično je šarolika te nudi različite opcije među kojima baš svatko može pronaći svoj savršeni puder. Da bi puder bio kvalitetan ne mora nužno dolaziti s polica skupljih dućana, budući da i oni drogerijski itekako pružaju jednake (a u nekim slučajevima i bolje) rezultate. Iako se pronalazak savršenog pudera smatra kao zahtjevan beauty izazov, dašak luksuza možete pronaći i u puderima koji su prihvatljivi svojom cijenom i kvalitetom.

@hilal.yetisti

L'Oreal Paris True Match ogledni je primjer toga, a također ga volimo i zbog nešto veće selekcije nijansi, što znatno olakšava napornu potragu za onim odgovarajućom. Ovaj puder idealan je za svakodnevni, nešto lakši make up budući da se ne ponaša teško na koži lica i ugodan je za nošenje. Nadalje, E.L.F Flawless Finish omiljeni je puder brojnih vizažista, budući da je istovremeno lagan za kožu te odlično prikriva njezine nepravilnosti. Također ovaj puder je izvrstan ako je važa koža masnija, budući da ne sadrži ni najmanju količinu ulja, stoga možete očekivati matirani izgled kože.

@moderosaofficial

Puder koji ima nešto jaču prekrivnu moć je Wet'n'wild Photo Focus puder s kojim koža stvara dojam kao da ste ju provukli kroz neki Instagramski filter. Ovaj puder je nešto teži budući da izvrsno prikriva sve nepravilnosti na licu, stoga će ga izrazito suha koža posebno voljeti. Nadalje, Maybelline SuperStay Full Coverage je puder koji se zaista zadržava na koži tijekom cijelog dana, stoga možete biti sigurni da će vaš izgled biti identičan onom kakvog ste kreirali kada ste ujutro napustili svoj dom. Riječ je o puderu čija se formula uspješno odupire svim izazovima, stoga nešto viša temperatura ili veći broj obaveza vašem ujednačenom tenu ne mogu ništa.

@lydiaemillen

Foto: Instagram, Maybelline, Wet'n'wild, e.l.f.,L'Oreal Paris
Objavljeno: 07.05.2019. u 12:46

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p